Δευτέρα, 23 Μαΐου

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα, με σποραδικές βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι τοπικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, αλλά σταδιακά προς το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Μέχρι το βράδυ αναµένεται βελτίωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Διαβάστε επίσης