Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

6 tips για καλύτερες επιδόσεις στο σεξ

Για να μην μπερδεύεσαι με περίεργες και δύσκολες στάσεις στο σεξ, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα παρακάτω πρακτικά tips που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ζευγάρια για να ανανεώσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

1. Μη διστάζεις να πεις στον σύντροφό σου τι σου αρέσει στο σεξ και τι όχι. Σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική στην σεξουαλική σχέση του ζευγαριού και μ’ αυτό δεν εννοούμε το dirty talk.

2. Μην παραμελείς να τον επιβεβαιώνεις και να τον παινεύεις όταν κάνει κάτι καλά, καθώς η θετική επιβεβαίωση κατά τη διάρκεια του σεξ ενισχύει την σεξουαλική ικανοποίηση.

3. Διατήρησε τον αυθορμητισμό σου. Ακόμα και το πιο εκπληκτικό σεξ του κόσμου κάποια στιγμή γίνεται μονότονο όταν ακολουθείς την ίδια ρουτίνα. Από το απλό πείραγμα σε ένα σημείο που πριν δεν έδινες τόση σημασία μέχρι και τη δοκιμή μια νέας στάσης, είναι σημαντικό να παραμένετε αυθόρμητοι και να πειραματίζεστε.

4. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να προκαλέσεις την ερωτική διάθεση, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά και σ’ αυτό ακριβώς αναφερόμαστε. Όταν λέμε προκαταρκτικά, δεν εννοούμε τα συνήθη ακριβώς πριν από το σεξ, αλλά αυτά που συμβαίνουν μέρες πριν. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου! Οι μικρές χειρονομίες αγάπης και τα θετικά σχόλια, είναι σημαντικά για να δημιουργούν ερωτική διάθεση.

5. Μην παραλείπεις τη γυμναστική σου και τη λήψη Βιταμίνης D. Με την άσκηση η λειτουργία του κυκλοφορικού σου συστήματος ενισχύεται και έτσι διεγείρονται πιο εύκολα οι ερωτογενείς ζώνες. Η Βιταμίνη D από την άλλη είναι απαραίτητη για την παραγωγή οιστρογόνων για τις γυναίκες και τεστοστερόνης για τους άντρες και ανεβάζει τη libido στα ύψη.

6. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν το σεξ τα δύο φύλλα. Οι άντρες βλέπουν το σεξ ως ένα μέσο που θα τους ανακουφίσει από το άγχος, ενώ οι γυναίκες έχουν όρεξη για σεξ αφού ηρεμήσουν μετά από μία κατάσταση στρες. Μία καλή λύση θα ήταν το πρωινό σεξ και εφόσον η τεστοστερόνη είναι στα ύψη τις πρωινές ώρες μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα. Η άλλη λύση είναι να προτιμήσετε τις απογευματινές ώρες, κατά τις οποίες οι γυναίκες συνήθως έχουν ωορρηξία και σίγουρα περισσότερη διάθεση.

Διαβάστε επίσης