Τρίτη, 28 Ιουνίου

Ο Χόφμαν την… έπεσε σε παντρεμένη με Έλληνα!

Νέα καταγγελία για τον star, αυτή τη φορά από την παραγωγό Γουέντι Ρις Γκατσιούνης που είναι παντρεμένη με Ελληνα

O Ντάστιν Χόφμαν έληξε άδοξα τη συνεργασία του με νεαρή σεναριογράφο που είναι παντρεμένη σήμερα με Ελληνα, όταν αυτή αρνήθηκε να τον ακολουθήσει σε ξενοδοχείο.

Η συγγραφέας και παραγωγός Γουέντι Ρις Γκατσιούνης σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Variety» αποκαλύπτει ότι συνάντησε τον Χόφμαν το 1991, όταν ήταν 26 ετών και εκείνος 53.

Την πρώτη φορά ο διάσημος ηθοποιός κράτησε τα προσχήματα, αλλά στη δεύτερη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για να συζητήσουν τη μεταφορά του θεατρικού έργου της με τίτλο «A Darker Purpose» σε ταινία, της έκανε ευθέως σεξουαλική πρόταση. Και οι δύο συναντήσεις έγιναν στα γραφεία της εταιρίας παραγωγής του Χόφμαν Punch Productions, παρουσία του σεναριογράφου της ταινίας «Τούτσι» Μάρεϊ Σίσγκαλ.

«Μπήκα μέσα στο γραφείο και αυτή τη φορά ο Ντάστιν Χόφμαν ήταν πολύ διαφορετικός. Μου είπε: “Πριν ξεκινήσεις, άσε με να σου κάνω μια ερώτηση, Γουέντι. Είχες ποτέ ερωτική εμπειρία με άνδρα πάνω από τα 40;” Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εκανε προς τα πίσω, άνοιξε τα χέρια του και είπε: “Θα ήταν ένα ολοκαίνουργιο σώμα να εξερευνήσεις!”».

Η 52χρονη σήμερα σεναριογράφος θυμάται ότι προσπάθησε να πάει την κουβέντα και πάλι στο θέμα της συνεργασίας, όμως τότε ο Χόφμαν σηκώθηκε, είπε ότι έχει να ψωνίσει ρούχα σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και της πρότεινε να τον ακολουθήσει. Η νεαρή τότε γυναίκα αρνήθηκε επανειλημμένα, παρά το γεγονός ότι την παρότρυνε και ο Σίσγκαλ.

Τελικά ο Χόφμαν έφυγε και τότε ο Σίσγκαλ τής είπε: «Κοίτα, δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το έργο σου, επειδή είναι πολύ φιλμ νουάρ για εμάς». Η Ρις Γκατσιούνης έτρεξε σε ένα τηλέφωνο και πήρε την ατζέντισσά της κλαίγοντας. Η τελευταία τη διαβεβαίωσε ότι δεν είχε κάνει αυτή κάτι λάθος και ότι άκουγε φήμες για τον Χόφμαν επί χρόνια.

Ο 90χρονος σήμερα Σίσγκαλ με ανακοίνωσή του διέψευσε την καταγγελία της Γκατσιούνης, η οποία έρχεται λίγες μέρες ύστερα από αυτήν της Αννα Γκράχαμ Χάντερ, που υποστηρίζει ότι ο Χόφμαν την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στα 17 της, όταν συνεργαζόταν μαζί του ως βοηθός παραγωγού στα γυρίσματα της ταινίας «Ο θάνατος του εμποράκου».

 

 

Διαβάστε επίσης