Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η γυναίκα που παράτησε ο Θοδωρής Μαροσούλης για χάρη της!

Η είδηση του γάμου της Ελεονώρας Μελέτη με τον νέο της σύντροφο, Θοδωρή Μαροσούλη, ύστερα από μόλις μερικούς μήνες σχέσης ξάφνιασε τους πάντες.

Κυρίως όσους γνώριζαν την προηγούμενη σχέση του επιχειρηματία η οποία κρατούσε πολλά χρόνια και που, μάλιστα, όλα έδειχναν πως θα οδηγούσε στον γάμο.

Ο λόγος για την μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη και η οποία δεν πρόλαβε να χωρίσει και… είδε τον -κατά πολύ νεότερό της – αγαπημένο της να φωτογραφίζεται παντού με την Ελεονώρα.

Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το χειρότερο, καθώς παρότι ο κύκλος τους γνώριζε πως οι δυο τους προσπαθούσαν να γίνουν γονείς, εκείνος αμέσως μετά τον χωρισμό του έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη.

Η σχέση Ελεονώρας και Θοδωρή προβλήθηκε πολύ από την αρχή στα social media, με τη Ρούλα να παρακολουθεί τον πρώην σύντροφό της να πραγματοποιεί τα κοινά τους σχέδια με κάποια άλλη. Όσο για το όνομά του;

Έγινε γνωστό σε χρόνο – ρεκόρ χάρη στην έκταση που πήρε η είδηση της νέας σχέσης της παρουσιάστριας, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως κάποτε αυτός υπήρξε ζευγάρι με τη μακιγιέζ της Μενεγάκη.

Η Ελεονώρα, πάντως, δε μοιάζει να πτοείται, καθώς όχι μόνο είπε το «ναι», με εξακολουθεί να φωτογραφίζεται συνεχώς με τον μέλλοντα σύζυγό της…

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.