Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Ξεφτίλισαν δημοσίως την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της: «Καλύτερα να διαφημίζεις χαβιάρια παρά να παρουσιάζεις!»

H Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να εξαγριώσει για ακόμη μια φορά.

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που προβλήθηκε για τα έσοδα από τα δικαιώματα των τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη.

Ο Νίκος Κεραμίδας, εκδότης του Full Life, έστειλε επιστολή στο Newspistol, μέσα από την οποία «αδειάζει» την παρουσιάστρια του EPSILON.

«Επειδή, κυρία Κατερίνα Καινούργιου μου, είστε καινούργια στον χώρο της δημοσιογραφίας, καλό θα ήταν να περιοριστείτε στις κρέμες χαβιάρι και τα Ιαλουρόν και να αφήσετε το ρεπορτάζ για ανθρώπους που το υπηρετούν με μεγαλύτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να διαψεύσετε, μέσω της εκπομπής σας στο «Ε», δημοσίευμα του περιοδικού μας, FULL LIFE, καλό θα ήταν να είστε πολύ πιο προσεκτική. Κατ’ αρχάς, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ οφείλατε –αν μη τι άλλο– να επικοινωνήσετε και με τους συντάκτες του περιοδικού. Αυτό τουλάχιστον επιβάλλουν οι κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τους οποίους –απ’ ό,τι φαίνεται– αγνοείτε παντελώς κι εσείς και οι συνεργάτες σας.

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι για το ό,τι γράφουμε, τουλάχιστον στο περιοδικό μας, υπάρχουν και τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία. Ως εκ τούτου, εκτίθεστε και εσείς και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Το ότι εν ζωή ο Παντελής Παντελίδης εισέπραξε ως τελευταία αποζημίωση από την ΑΕΠΙ το ποσό των 250.000 ευρώ αποδεικνύεται από τα ανάλογα παραστατικά που διαθέτουμε. Ένα το κρατούμενο. Εάν τώρα η οικογένεια δεν έχει εισπράξει ακόμα τα 500.000 ευρώ, δικαιώματα που προκύπτουν μετά τον θάνατό του, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην ΑΕΠΙ, φαντάζομαι ότι είναι απαίτηση που θα διεκδικηθεί από τα ελληνικά δικαστήρια.

Επίσης, επειδή είναι πρωί και έχω φτιάξει καφέ, θα ’θελα να σας πω, κυρία Καινούργιου μου, ότι δεν παρατήρησα την ίδια ευαισθησία και στο πρώτο θέμα του FULL LIFE, πριν από δύο μήνες, όσον αφορά στην απόφαση-κόλαφο ελληνικού δικαστηρίου για τα παραπλανητικά VERSACE που μέχρι πρότινος πουλούσατε και εσείς και το κανάλι σας. Αλήθεια, πόσο καιρό έχει να ακουστεί από τα «χειλάκια» σας η επωνυμία VERSACE;

Προφανώς, για το κανάλι «Ε» πλέον είναι… «η λέξη που δεν λες»!»

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.