Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου

Δεν το πίστευε ο Σάκης Ρουβάς! Ο Κύπριος παίκτης που “χάρισε” στον Πάνο Μουζουράκη – Βίντεο

Δείτε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο…

Αναμφίβολα το μεγάλο χαρτί του “The Voice” είναι η κριτική επιτροπή η οποία κάθε επεισόδιο μας εντυπωσιάζει με το χιούμορ και την αυθεντικότητα των μελών της.

Χθες είδαμε ακόμη ένα περιστατικό που μας άφησε άφωνους αφού ο Σάκης Ρουβάς πάτησε το κουμπί του Πάνου Μουζουράκη (με την άδεια του βέβαια) και στο τέλος, ο Κύπριος παίκτης, Στέλιος Ιωακείμ επέλεξε τον Πάνο.

Ο 24χρονος διαγωνιζόμενος από την Λεμεσό βρέθηκε στην σκηνή του talent show και ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που πάτησε πρώτος το κουμπί, σηκώθηκε και χόρευε ενώ μετά ακολούθησε η Έλενα Παπαρίζου και στη συνέχεια την γνωρίζετε…

Η Παπαρίζου ενθουσιασμένη του είπε “Θέλω τον ρυθμό σου στην ομάδα μου, θα τρελαθώ”.

Ο Πάνος είπε τη δική του … ιστορία ‘κλαίγοντας’: “Σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να έρθεις μαζί μου, δεν ήμουν προετοιμασμένος για χυλόπιτα, και ήρθε ο Σάκης και πάτησε το κουμπί για να μου ρίξει και άλλο το ηθικό και να με κάνει να νιώσω ακόμα πιο χάλια, οπότε από τη στιγμή που γύρισα, σε παρακαλώ… έλα μαζί μου”.

Ο Σάκης εξήγησε ότι του άρεσε τόσο πολύ που ήθελε να ξαναπατήσει το κουμπί αλλά δεν μπορούσε να πατήσει ξανά το δικό του και έτσι πήγε στον Πάνο.

Δείτε το βίντεο:

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης