Δευτέρα, 23 Μαΐου

Η εξομολόγηση του σοφέρ του Yves Saint Laurent: «Ήμουν εραστής και μαστιγωτής του!»

Ο Fabrice Thomas, επί χρόνια σοφέρ του διάσημου σχεδιαστή μόδας Yves Saint Laurent μιλώντας σε καναδικό κανάλι, αποκάλυψε ουκ ολίγα απόκρυφα σημεία του ιδιωτικού του βίου και της σχέσης του με τον Γάλλο μόδιστρο.

Ο Thomas εξήγησε πως διαδέχτηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν επίσης εραστής του, στη θέση του οδηγού του θρυλικού μόδιστρου από το 1982 ως το 1989.

Μεταξύ πολλών άλλων, δεν δίστασε να ρίξει άπλετο φως στην ερωτική ζωή του Yves Saint Laurent, στην οποία, όπως παραδέχθηκε, εμπλεκόταν και ο ίδιος, καθώς ένας από τους όρους που υπήρχαν στην πρόσληψή του ήταν να μετέχει ενεργά στο σεξουαλικά όργια που διοργάνωνε ο μόδιστρος.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ίδιος ο Pierre Berge (εραστής του διάσημου σχεδιαστή) «δοκίμαζε» τους εραστές του Yves Saint Laurent, ο οποίος έπασχε από μελαγχολία.

Ο Thomas μίλησε αναλυτικά για τους δύο άντρες, τους οποίους περιγράφει ως «δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο εμβληματικούς ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα δύο όντα πολύ άρρωστα σεξουαλικά».

Ο Thomas, πέραν των αποκαλύψεων από την τηλεόραση, έγραψε και το βιβλίο «Ο Saint Laurent και εγώ, μία πολύ προσωπική ιστορία», το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Σε αυτό περιγράφει τον σχεδιαστή και τον εραστή του ως δύο ανθρώπους εξαρτημένους από τα σεξουαλικά όργια. Σύμφωνα με τον Thomas, ο Pierre Berge μαστίγωνε τους εραστές του, ενώ ο Yves Saint Laurent ζητούσε από τους δικούς του εραστές να τον μαστιγώνουν για να είναι σε θέση να δημιουργήσει.

«Με τον Pierre Berge ήμουν ο μαστιγωμένος. Και για τον Yves Saint Laurent ήμουν ο μαστιγωτής», δήλωσε ο Thomas στην εκπομπή LCN που μεταδόθηκε στον Καναδά. «Εμείς στην επιχείρηση -και λέω εμείς γιατί ήμασταν πολλοί στην ίδια περίπτωση- το ονομάζαμε αυτό «το παιχνιδάκι».

Ο Pierre Berge λάτρευε να τον περιστοιχίζουν σεξουαλικοί σκλάβοι. Τελεία. Τα υπόλοιπα τα αφηγούμαι στο βιβλίο μου», πρόσθεσε. Ας σημειωθεί ότι ο Yves Saint Laurent και ο Pierre Berge πέθαναν τον Ιούνιο του 2008 και τον Σεπτέμβριο του 2017, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης