Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Απόπειρα φόνου εναντίον 46χρονου από τη Λευκωσία

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 46χρονου από τη Λευκωσία, διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.30 χθες βράδυ 46χρονος από τη Λευκωσία μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, τραυματισμένος από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στην ωμοπλάτη.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επισκέφθηκαν τον 46χρονο στο Νοσοκομείο και τους ανέφερε ότι γύρω στις δέκα χθες βράδυ μετέβη με το αυτοκίνητο του σε συγκεκριμένο σημείο στη περιοχή Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας για να συναντηθεί με ορισμένα άτομα.

Με την άφιξη του στη περιοχή ο 46χρονος αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχαν δύο σταθμευμένα οχήματα στο ένα εκ των οποίων καθόταν γνωστό του άτομο 45 χρόνων από τη Λάρνακα και δύο άλλα άγνωστα του πρόσωπα.

Επειδή υποψιάστηκε ότι του είχαν στήσει καρτέρι για να του προκαλέσουν βλάβη, ο 46χρονος δεν κατέβηκε από το όχημα του και προσπάθησε να φύγει από τη περιοχή.

Στην προσπάθεια του να αποχωρήσει από τη σκηνή, αντιλήφθηκε τον 45χρονο να βγαίνει από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κρατώντας κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο και αφού τον προσέγγισε σε κοντινή απόσταση, έριξε δύο πυροβολισμούς εναντίον του, πλήττοντας τόσο το όχημα του όσο και τον ίδιο στην ωμοπλάτη.

Ο 46χρονος εγκατέλειψε τη περιοχή και οδηγώντας το αυτοκίνητο του μετέβη στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λάρνακας μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή, την οποία απέκλεισαν και με το πρώτο φως της ημέρας θα αρχίσουν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων.

Η Αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων τα οποία καταζητούνται.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Διαβάστε επίσης