Τετάρτη, 18 Μαΐου

Νοmads: Αποχώρησε οικειοθελώς η Όλγα Πηλιάκη! Η πρώτη ανάρτηση στα social media!

Είναι γεγονός!

Το βράδυ της Πέμπτης η Όλγα Πηλιάκη έδωσε μια σκληρή μάχη απέναντι στον Μάνο Πίντζη, τον συμπαίκτη της στην ομάδα των Ωκεανών για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Όλγα κατάφερε να κερδίσει τον Μάνο ο οποίος τελικά και αποχώρησε από το παιχνίδι! Στο επεισόδιο της Κυριακής όμως θα δούμε όσα δεν είδαμε εχθές.

Δηλαδή ο Αρναούτογλου τρέχει να προλάβει τον Μάνο για να τον ενημερώσει πως η Όλγα αποχώρησε οικειοθελώς και γι αυτό τον λόγο του δίνετε μια ακόμη ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι! Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Μάνος θα πει το μεγάλο ναι και θα μπει ξανά μέσα αλλά δεν είναι εντελώς επιβεβαιωμένο.

Όσον αφορά την Όλγα Πηλιάκη, μάζεψε τα πράγματά της και εγκατέλειψε το νησί και μάλιστα πριν από λίγες ώρες έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Μπλε ποιανού? Ωκεανού!! Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστω για ολη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Συντομα κοντα σας!❤️ @stelioshantampakis σε ευχαριστω για όλα! #olgapiliaki #hantampakakia#nomads #ant1 #tvreality#μπλεποιανουωκεανου

Διαβάστε επίσης