Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Αθηνά Ωνάση-Alvaro de Miranda: Η αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε ο Αλέξης Μανθεάκης, στενός συνεργάτης της οικογένειας Ωνάση, για τα στοιχεία που συνέλεξε για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro de Miranda. Ο ”κόκκινος φάκελος” θα καθορίσει τις οικονομικές διεκδικήσεις του Alvaro μετά την αίτηση διαζυγίου.
”Ένα μήνα μετά το γάμο, ο Alvaro άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα. Ο Alvaro ήταν ο Romeo και η κοπέλα η πριγκίπισσα Charlotte. Ο Alvaro εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι.

Η Αθηνά ήταν πολύ ταραγμένη όταν την είδα πέρσι και της είπα για τον φάκελο. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της. Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί.

Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες.

Η Αθηνά λάτρεψε τον Alvaro και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω της. Τον έβλεπε σαν θεό. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό.”

Διαβάστε επίσης