Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Είναι επίσημο! Ζευγάρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Από πότε έχουν σχέση και το κρύβουν;

Μία αποκάλυψη που έσκασε μόλις τώρα!

Η αλήθεια είναι πως όταν τελείωσε το Survivor, υπήρχε έντονη φημολογία ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διατηρούν δεσμό! Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το παραδεχθεί και μάλιστα σε συνεντεύξεις τους δήλωναν ότι είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν μπορεί ο ένας να δει ερωτικά τον άλλον!

Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό! Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μακροχρόνια σχέση πριν μπει στο παιχνίδι, με τον οποίο όμως.. βγαίνοντας από το Survivor και επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, χώρισαν. Αυτό φυσικα το είχε επιβεβαιώσει και η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη που είχε πει: «Χώρισα με το παιδί που ήμουν μαζί πριν το παιχνίδι! Είμαι καλά στα προσωπικά μου όμως…».

Σήμερα λοιπόν κορίτσι και αγόρια εδώ στο Youweekly.gr σας κάνουμε την αποκάλυψη! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ζευγάρι. Ούτε φίλοι , ούτε αδερφάκια, ούτε τίποτα. Είναι κανονικό ζευγάρι με τα όλα του…

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα της εφημερίδας Real, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της νεαρής αθλητικογράφου αποκαλύπτει: «Η Ευρυδίκη ήρθε κοντά με τον Κωνσταντίνο από τότε που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ο μόνος που την έκανε να νιώθει οικειότητα!» λέει η φίλη της ενώ συμπληρώνει…: «Μετά το παιχνίδι ήρθαν ακόμη πιο κοντά, γιατί έχουν πολλά κοινά και κυρίως τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό!».

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγαν στην Σαντορίνη, στο ξενοδοχείο ήταν πολύ τρυφεροί και φαινόταν πως ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου!

Γιατί δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμη; Γιατί ακόμη δεν νιώθουν έτοιμοι να πέσουν όλοι κατά πάνω τους γι’αυτή την σχέση! Θέλουν λίγο να μείνει μεταξύ τους και όταν περάσει ο καιρός και δεθούν πιο πολύ θα το παραδεχθούν. Η σχέση τους πάντως, κρατάει από τον Ιούνιο, λίγο μετα την επιστροφή τους από το Survivor.

Άντε παιδιά… Αυτά είναι τα ευχάριστα!

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.