Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Το πιο δύσκολο είναι που θα πρέπει να αποχωριστώ τη Μελίνα»

Παρέμεινε στο πόστο της μέχρι και λίγα εικοσιτετράωρα πριν φέρει στον κόσμο τη μόλις ενάμιση μηνών, σήμερα,κορούλα της. Σαράντα μέρες μετά, «αποχωρίζεται» τη μικρή Μελίνα, κι επιστρέφει στα καθήκοντα της γεμάτη εκπλήξεις,όρεξη για δουλειά και με πιο πολλή αγάπη.

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις μετά από 40 μέρες απουσίας;

Είναι λες και δεν πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγα για να γεννήσω. Κι όμως έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενηκαι ενθουσιασμένη. Επιστρέφω με όρεξη για δουλειά και κέφι για την εκπομπή.

Είναι δύσκολο για σένα που θα αποχωριστείς τη μικρή Μελίνα;

Πάρα πολύ. Όπως κάθε μανούλα, εξάλλου,που πρέπει να αποχωριστεί το μωρό της για να επιστρέψει πίσω στη δουλειά της. Στη δική μου την περίπτωση, όμως, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο, που θα πρέπεινα αποχωριστώ τη Μελίνα τόσο μικρούλα. Θα προσπαθήσω, όμως, να λείπω τις απολύτως απαραίτητες ώρεςαπό το σπίτι.

Να υποθέσω ότι έχουν ήδη αλλάξει οι προτεραιότητές σου;

Οι προτεραιότητές μου αλλάζουν πια.Δεν θα κάνω άλλα πράγματα που έκανα προηγουμένως, οπότε, πρέπει να «μαζέψω» πάρα πολύ το επαγγελματικό μου πρόγραμμα.

Ποιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της «αντικατάστασής» σου στο σπίτι;

Το μωρό, θα μένει στο σπίτι μαζί με τη θεία μου. Οπότε, η Μελίνα, μένει μ’ έναν δικό μας άνθρωπο κι αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Την ίδια ασφάλεια, να υποθέσω, ότι αισθάνθηκες και με την ομάδα της εκπομπής σου όταν έπρεπε να αποχωρήσεις;

Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Παρόλο που δουλέψαμε σκληρά και προετοιμαστήκαμε για το διάστημα που θα απουσίαζα, από μόνοι τους εργάστηκαν ακόμη περισσότερο. Πίστευα, όλο αυτό το διάστημα, ότι θα μπορούσα να μιλούσα μαζί τους 50 φορές την ημέρα. Υπήρχαν μέρες, όμως, που δεν μπορούσαν να με εντοπίσουν, οπότε, τους χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήμουν σίγουρη για τον τρόπο που θα δούλευαν. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την εργατικότητά τους. Τους έβλεπα από το σπίτι και χαιρόμουνα. Είναι ομαδάρα στον τρόπο που δουλεύουν και το αποδεικνύουν καθημερινά. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λούη, τη Χριστιάνα, τη Βασιλική και την Κατερίνα, που μου έκαναν τη χάρη να με αντικαταστήσουν για όσο διάστημα απουσίαζα και μας βοήθησαν στην εκπομπή.

Θα υπάρξουν αλλαγές στη θεματολογία της εκπομπής; Κοίτα, η ροή της εκπομπής παραμένει η ίδια. Έτσι,ακριβώς,όπως έχει συνηθίσει ο κόσμος από την αρχή της σεζόν. Αλλά, θα ενταχθούν καινούριες ενότητες, οι οποίες ούτως ή άλλωςήταν προγραμματισμένες.

«Με αγάπη Χριστιάνα», λοιπόν;

Ναι, από Δευτέρας με πολλήαγάπη Χριστιάνα. Επιστρέφουμε δριμύτεροι.

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.