Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το ταλέντο που έκανε τον Σάκη Τανιμανίδη να “λυγίσει”

Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μας έχει προσφέρει μέχρι στιγμής μοναδικές στιγμές, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό αλλά και παρουσίες που κέρδισαν την προσοχή μας. Αυτή τη φορά όμως, το ταλέντο που ανέβηκε στη σκηνή προκάλεσε την έντονη συγκίνηση των κριτών.

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης δεν άντεξε με το θέαμα, καθώς τον άγγιξε πραγματικά και βούρκωσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Στη σκηνή ανέβηκε ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων “Σέρρα”, και ακολούθησε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό θέαμα με τραγούδι και χορό. Η λύρα ήχησε στο στούντιο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και όπως είναι φυσικό, όσοι κατάγονται από τον Πόντο συγκινήθηκαν σημαντικά.

Κάτι τέτοιο συνέβη τόσο με τον Γιώργο Καπουτζίδη όσο και με τον Σάκη, οι οποίοι έχουν ποντιακές ρίζες. Όταν έφτασε μάλιστα η στιγμή για τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει την κριτική του, εκείνος ανέφερε: «Η καταγωγή μας είναι κάτι που δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις. Εάν όμως γνωρίζεις την καταγωγή σου και γνωρίζεις ποιες είναι οι ρίζες, θα σε βοηθήσουν να μεγαλώσεις μία πολύ πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Και για αυτό νιώθω υπερήφανος, που το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει, ήταν στον Πόντο».

Τελειώνοντας την φράση του, ο παρουσιαστής δεν άντεξε και λύγισε.

Δείτε την κριτική και εάν πέρασε ο Όμιλος Σέρρα.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.