Δευτέρα, 16 Μαΐου

Άγριο δημόσιο ξεκατίνιασμα – Ελίτα Μιχαηλίδου: «Μαρίνο Νομικέ, δεν παρουσίαζες την εικόνα σου προτού χάσεις τα κιλά σου» – Βίντεο

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος Μαρίνος Νομικός μέσα από την εκπομπή του σε ραδιοφωνική εκπομπή «έκραξε» την Ελίτα Μιχαηλίδου για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στην τηλεόραση.

Δείτε το απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο που ακολουθεί:

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έστειλε το δικό της μήνυμα αναρτώντας τα πιο κάτω:

 

Αγαπητέ Μαρινο Νομικε – μιλάς για τα φίλτρα και για θρησκευτικες εκπομπες και ακυρώνεις τις εκπομπές που έγραφαν έως και 55% τηλεθέαση με θέματα κοινωνικά κυριως- για δέκα χρόνια… (κοινωνικος ρατσισμος – ανέχεια- θέματα με μαρτυριες που πρώτη φορά έβγαιναν στον αέρα τηλεοπτικης εκπομπης) έμεινες αγκυροβολημένος στα θέματα πίστης που Μαλον έχεις κόλλημα. Έχεις πολλά κολλήματα φίλε – όπως η εικόνα σου που δεν την παρουσίαζες προτού χάσεις τα κιλά σου η ακόμα κόλλημα με τους φίλους σου- που ποτε δεν έβρισες με τον τρόπο σου όπως βρίζεις εμένα και τοσους άλλους συναδέλφους που δεν θελήσαμε να μπουμε στο συνάφι σου. Ποτε.

Αγαπητέ Μαρινο- είμαι ηλίθια προφανως- επειδή όταν απολύθηκες, κάποτε- μπήκα στον κόπο να κάνω δέκα τηλέφωνα να μη μείνεις δίχως δουλειά (υπάρχουν μάρτυρες για αυτό) και όχι ότι σε προσέλαβαν για χατήρι μου- αλλά πάντως δεν περίμενα ούτε το αντίθετο από εσένα- να κανεις δηλαδή τα πάντα Για να απολυθώ εγώ… ξέρεις καλά για τι μιλώ.

Είμαι 57 χρόνων- δεν έκρυψα ποτε την ηλικία μου η τη ζωή μου η το πρόσωπο μου- έχω μια κορη που αξιώθηκα μέσα από πολλά που πέρασα να μεγαλώσω με αξιοπρέπεια- και με τη δουλειά μου και τον ιδρώτα και τον κόπο μου- ΚΑΙ το λιγότερο που θα έπρεπε -να σέβεσαι τόσο λίγο τη ζωή του άλλου αν όχι το μόχθο του- βρες αλλα θέματα, να έχεις κολλήματα- την ανέχεια, την κερδοσκοπία, τη ρουφιανιά, το ρατσισμό- βρες άλλο τρόπο να εκτονώνεις την τόσο “έξυπνη” κακια σου από την οποία έχει πλημμυρίσει ο χώρος δουλειάς σου…

… όσον αφορά το φίλτρο- δεν θα απολογηθώ για αυτό μιας και έχω παρουσιαστεί σε πολλές εκπομπές πολλών καναλιών δίχως φόβο και διχως πάθος/ δίχως φίλτρο, με καλύτερο και με χειρότερο φωτισμό.
Αυτά- τα κρίνουν άλλοι.

Βρες κάτι καλύτερο Μαρινο.
Έχει χρεωκοπήσει το “πάθος” σου μαζί μου όπως και με τους συναδέλφους που δεν ανήκουν στην κλίκα σου.
Νύχτωσε.
Απολύονται τόσοι. Δεν είναι ανάγκη εσυ- κάτω από την ομίχλη των καιρών να πιάνεις ένα φτυάρι ακόμη.
Δεν το χρειάζεσαι καλε μου… με φίλτρο η μη- θα είμαι αυτή που έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως κάποια που δεν πήρε φτυάρι για κανέναν- και που προσπάθησε να βοηθησει και να είναι χρήσιμη όσο της ήταν δυνατόν.

Ξέρεις για τι πράγμα λυπαμαι; που ερχόμενη στον Φιλελεύθερο, για ένα φεγγάρι, ερχόσουν στο Γραφειο μου ταχα μου σαν Φιλος.
Αλλά ξέρεις τι;
Μόνο γέλιο μου προκαλεί η κακια σου πια. Γέλιο και εμετό… δεν φταις εσυ- προφανώς.
Αλλά, όλοι εμείς! Οι “ηλίθιοι!”- είναι γνωστό άλλωστε σε όλους- πως ότι και όσα προσδιδει κανεις στους άλλους είναι γιατί τα βλέπει πρώτα μέσα του. Όσα βλέπεις- τόσα είσαι…
Αλλά τι λέω;
Εσυ- ο Μαρινος Νομικός- έχεις δικαίωμα να θάβεις και να θάβεις και να θάβεις κοσμο… –

Διαβάστε επίσης