Δευτέρα, 23 Μαΐου

Εκτός Nomads η Mαντώ Γαστεράτου;

Ξαφνιασμένη με τις εξελίξεις που αφορούν την υγεία της, φάνηκε η Μαντώ Γαστεράτου στο επεισόδιο του Nomads της Πέμπτης.

Η παίκτρια της Φωτιάς, πήγε σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί τι πρόβλημα υπάρχει με το γόνατό της. Όπως ανέφερε, είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά δεν είχε δώσει σημασία μέχρι πριν λίγες ημέρες. Τελικά, επισκέφτηκε νοσοκομείο της Μανίλα και τα νέα δεν είναι καθησυχαστικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτολγου, η Μαντώ έχει μια μικρή βλάβη στο χιαστό και τον μηνίσκο και για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγχείρησης, δε θα πρέπει να επιβαρυνθεί άλλο το γόνατο. “Περιμένουμε την τελική διάγνωση από το νοσοκομείο και τον γιατρό γιατί αυτοί έχουν το γενικό πρόσταγμα” σημείωσε ο παρουσιαστής και ξάφνιασε τους πάντες.

“Δε ξέρω τα αποτελέσματα. Πήγα για μία απλή εξέταση, μαγνητική, είχα ένα ευχάριστο λιποθυμικό σοκ από τον φόβο γιατί έχω φοβία με τα νοσοκομεία. Απλά δεν έχω ιδέα τι έχουν δείξει τα αποτελέσματα” ανέφερε η παίκτρια, η οποία όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής, “μετακομίζει” στη βίλα γιατί κρίθηκε ότι εκεί μπορεί να ξεκουράσει το πόδι της και σίγουρα όχι στην παραλία με την ομάδα της.
Τι θα γίνει; Μυστήριο! Αν και οι πιθανότητες δείχνουν αποχώρηση…

Διαβάστε επίσης