Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου της!

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς σε μερικούς μήνες θα έχει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος, αναφέρθηκε και στο γάμο της, λέγοντας: “Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάθε περίπτωση. Το “ανοιχτός” ή “κλειστός” είναι υποκειμενικό. Αλήθεια, ακόμη δεν έχω σκεφθεί να μπω στη διαδικασία και να μετρήσω καλεσμένους. Σίγουρα εκείνη τη μέρα θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”.

Κατόπιν συμπλήρωσε λέγοντας: “Τις νομικές λεπτομέρειες του συμφώνου δεν τις γνωρίζω. Δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω εικόνα. Από κει και πέρα δεν θα αποκαλύψω τι θα κάνω. Δεν είναι η μεγάλη μου ανάγκη να φορέσω νυφικό, αλλά θέλω να κάνω ένα πάρτι με τους φίλους μου, το πάρτι του γάμου. Τώρα για τον πολιτικό; Ίσως χρειαστεί να κάνω. Λόγω εγκυμοσύνης, θα δούμε… Δεν έχω ακόμη αποφασίσει”.

πηγή: i love style

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.