Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

My style rocks: Η απάντηση της Ραμόνας Βλάντη σε όσους την παρομοιάζουν με την Άσπα Τσίνα

Η Ραμόνα Βλαντή του My Style Rocks είναι ίσως η παίκτρια που έχει το μεγαλύτερο fan club, καθώς ήδη από την πρεμιέρα κέντρισε το ενδιαφέρον με τις επιλογές και τις ατάκες της. Την πρωτοείδαμε στα Playmate του 2007 και δέκα χρόνια αργότερα επανήλθε. «Μου αρέσει γιατί στην καθημερινότητα δεν μπορείς να φοράς όλα αυτά. Κάνω styling και μπορώ να πάω τον εαυτό μου λίγο παραπάνω» είπε η ίδια στο People.

Λόγω της ιδιοσυγκρασίας της πολλοί την παρομοιάζουν με την Άσπα Τσίνα του Fame Story. «Δεν μοιάζουμε. Δεν είμαι τόσο ειρωνική» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχω άψογες σχέσεις με τα κορίτσια. Βοηθάω όπου μπορώ, λέμε τα παράπονά μας, είμαστε δεμένες. Το μόνο πρόβλημα μου είναι οι αδικίες της επιτροπής».

Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά της και το «γκατούλα» που είχε αναφωνήσει κάποια στιγμή είναι από τα κορυφαία hashtags στα social media. «Δεν περίμενα τέτοια απήχηση. Με ρωτούσαν συνέχεια αν έχω βιώσει ρατσισμό στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Με έχουν βρίσει κορίτσια από τη χώρα μου και υπήρχαν Ελληνίδες που με στήριζαν. Ο μόνος φόβος μου για το παιχνίδι είναι ότι είμαι αλλοδαπή και δεν μιλάω καλά ελληνικά. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεται ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές».

Διαβάστε επίσης