Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Nomads: «Άμα δεν γουστάρετε σηκώνομαι και φεύγω!» – Το ξέσπασμα του Λευτέρη και η επιστροφή Ζαμπίδη που φέρνει τα πάνω κάτω! (Βίντεο)

Πολλές ανατροπές σήμερα στο Nomads με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να επιστρέφει στο παιχνίδι, αφού η Μαντώ Γαστεράτου μετά από απόφαση γιατρού είναι εκτός ριάλιτι.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε δύσκολα στους παίκτες καθώς του ανακοίνωσε, πως αν ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιστρέψει στο παιχνίδι και αποφασίσει να μην πάει στους Ωκεανούς αλλά να μπει αυτή την φορά στην ομάδα της Φωτιάς, αφού του δίνεται η δυνατότητα επιλογής, τότε θα πρέπει επιτόπου να πάει ένας άντρας από την ομάδα της Φωτιάς, στην ομάδα των Ωκεανών!

Αυτό όπως καταλαβαίνετε έφερε μεγάλη ένταση στην ομάδα της Φωτιάς με μία ατάκα του Λευτέρη να κάνει την Αποστολία Ζώη να εκραγεί. Ο ίδιος είπε πως μπορεί να πάει στην δίπλα ομάδα αν θέλουν, φέρνοντας ένταση ενώ στην συνέχει ο συγκεκριμένο παίκτης με έντονο ύφος είπε: «Αν γουστάρετε μένω, αν δεν γουστάρετε σηκώνομαι και φεύγω!» – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.