Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου

Το τατουάζ: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Τι σκέφτονται οι Δημιουργοί και το κανάλι.

Ο ισχυρός άσος στο μανίκι του Alpha και το 2018 θα είναι Το τατουάζ

Η κοινωνική σειρά της σεναριογράφου Βάνας ∆ηµητρίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, καθηλώνει στη βραδινή ζώνη 1.300.000 τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης.

Πληροφορίες της εφημερίδας espresso αναφέρουν ότι η σειρά με την έντονη αστυνομική πλοκή αλλά και τα πολλά ερωτικά ειδύλλια είναι στα σχέδια του καναλιού από τη νέα χρονιά να προβάλλεται καθημερινά!
Ούτως ή άλλως η μαύρη κομεντί «Κόκκινο νυφικό» θα ολοκληρωθεί μέσα σε 10 επεισόδια, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ της διοίκησης του Alpha και των δύο βασικών συντελεστών της σειράς Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι υπογράφουν και αυτή την παραγωγή.

«Η σκέψη της Βάνας και του Ανδρέα για το “Τατουάζ” είναι ένα βήμα μπροστά. Το “Τατουάζ” δεν το εγκαταλείπουμε, το έχουμε σαν παιδί μας και ξέρουμε ότι έχει τις προδιαγραφές της επιτυχίας του “Μπρούσκο”, που καθήλωσε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 αλλά και το κοινό σε 55 χώρες του κόσμου, όπου και πωλήθηκε» αναφέρει ο Κούλλης Νικολάου στην espresso και συνεχίζει:

«Με τον Alpha δεν έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο που να λέει ότι το “Τατουάζ” θα συνεχιστεί και τον Οκτώβριο του 2018 ή ότι θα γίνει καθημερινό. Ωστόσο είναι στη διάθεση του καναλιού να αποφασίσει τι θα κάνει με μια σειρά που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των διαφημιστών.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ναι, θα μπορούσε η σειρά να προβάλλεται καθημερινά, αφού κάθε Δευτέρα και Τρίτη κρατάμε στους τηλεθεατές συντροφιά με ένα δίωρο επεισόδιο, που θα μπορούσε να μεταδοθεί και αλλιώς. Εμείς ως ομάδα δουλεύουμε τη σειρά με τους πυρετώδεις ρυθμούς ενός καθημερινού σίριαλ. Αρα, ό,τι και να γίνει, εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι»

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.