Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Έσκασε τώρα! Αγωγή 1.500.000€ στον «Mr. Jumbo» από τον Υπάτιο Πατμάνογλου! Δεν του έδωσε αποζημίωση…

Κατάθεση στο Μοπνομελές πρωτοδικείο Αθηνών – Χωρίς αποζημίωση ακόμη για τον τραγικό θάνατο της συζύγου και του παιδιού του, εννέα μήνες μετά το φοβερό τροχαίο δυστύχημα!

Μία κίνηση αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την τροχαίο η δικογραφία και εστάλη στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν από τον 24χρονο οδηγό, Γιώργο Βακάκη, που έχασε τη ζωή του, μαζί με τον συνοδηγό φίλο του, Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

Έτσι, αν υποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση, όπως λένε οι αξιωματικοί της Τροχαίας, θα μπει στο αρχείο. Μήνας σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτός που έρχεται, καθώς εκτός από την αγωγή που κατέθεσε η πλευρά Πατμάνογλου και την ολοκλήρωση της δικογραφίας, έχει συνταχθεί και η έκθεση πραγματογνωμόνων που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Την ίδια ώρα δραματικές είναι οι στιγμές που συνεχίζει να βιώνει ο σύζυγός και πατέρας που είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τους δικούς του ανθρώπους να ξεψυχούν παραδομένοι στις φλόγες.

Αποφασισμένοι να ψάξουν την αλήθεια προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους του φονικού τροχαίου με την Porche είναι τόσο οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου όσο και ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο άτυχος πατέρας και σύζυγος στις αρχές Νοεμβρίου κατάθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή σύμφωνα με την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η χρηματική αποζημίωση αγορά σε ψυχική οδύνη, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν μέσα. Όπως τονίζει στο «Πρώτο Θέμα» άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα από την οικογένεια Πατμάνογλου, «οι χρηματικές αξιώσεις είναι οι συνηθισμένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1.5 εκατ. ευρώ. Η αγωγή κατατέθηκε στις αρχές Νοεμβρίου και εκδικάζεται στις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, όπως γίνεται στα αστικά δικαστήρια, η δικάσιμος μπορεί να αλλάξει καθώς ενδέχεται να ζητηθεί αναβολή!».

Από την πλευρά της, η οικογένεια του άτυχου συνοδηγού, διόρισε πραγματογνώμονα και ανέθεσε σε δικηγόρο τον χειρισμό της υπόθεσης ξεσκονίζοντας κάθε πτυχή: από την κατάσταση του οδοστρώματος, μέχρι το σημείο και τον τρόπο κατασκευής των τουαλέτων, αλλά φυσικά και την κατάσταση του μαύρου supercar και τα πιθανά λάθη του νεαρού οδηγού. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει αν και οι γονείς του συνοδηγού σκέφτονται να καταθέσουν αγωγή όπως ο υπάτιος ή αν θα κινηθούν σε ποινικό επίπεδο!

Από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Διαβάστε επίσης