Σάββατο, 13 Αυγούστου

Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηλικία της!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε πρόσφατα στο Λοιπόν, η Βίκυ Κουλιανού και για πρώτη φορά αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία.

«Αυτό με το χρόνο… Για να πω την αλήθεια, μου κοτσάρουν και 2 χρονάκια παραπάνω. Λέω την ηλικία μου, δεν έχω πρόβλημα, απλά με ενοχλεί όταν σε κάποια sites γράφουν “είναι 51 και πάει στα 52”. Είμαι 49 ετών ακριβώς και το λέω πρώτη φορά. θα μου πεις: “Σιγά τη διαφορά 1,5 χρόνος πάνω, σιγά το φοβερό πράγμα”, αλλά το κάνουν για να δείξουν το πώς μπορώ να είμαι έτσι και να είμαι τόσο χρονών. Κάτσε να φτάσω 52 πρώτα.

Έχω την ίδια ηλικία με τη Σίντι Κρόφορντ, η Λίντα Εβαγκελίστα είναι 53 χρονών. Περπατάω στις πασαρέλες από την ηλικία των 16, που ξεκίνησα να δουλεύω. Έχω διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, κανονικά δεν μου αρέσει να περπατάω καθόλου. Έπρεπε να τα μάθω όλα και να τα κάνω γρήγορα, γιατί μετά τον πρώτο χρόνο έπρεπε να τα κάνω όλα όπως πρέπει, έρχονταν δουλειές πολλές κατευθείαν, μεγάλες καμπάνιες. Είχα καλή μάνατζερ, τη Μαίρη Δρακοπούλου, η οποία πήρε εμένα και τη Βίκυ Καγιά από παιδάκια στα χέρια της, 15-16 χρονών ήμασταν».

Διαβάστε επίσης