Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

O Αγγελόπουλος ρωτάει την Ντορέττα αν τα έχει με τον Ντάνο και εκείνη απαντά…

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα είχαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Εδώ» και φυσικά μίλησαν και για τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.
Ο Ντάνος λοιπόν ρώτησε την παρουσιάστρια αν τα έχει… μαζί του και εκείνη απάντησε αρκετά… διπλωματικά, χωρίς να καταφέρει τελικά να μας λύσει την… απορία!

«Τα έχεις με τον Ντάνο;» είπε ο Γ. Αγγελόπουλος για να πάρει την απάντηση της Ντορέττας: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου».
Ο νικητής του Survivor απολογήθηκε και για κάτι που είχε δηλώσει παλιότερα για εκείνη λέγοντας: «Είχα αφήσει να εννοηθεί κάτι για σένα, σε μία συνέντευξη που είχα δώσει, που έχει δύο ερμηνείες για κάποιους. Για μένα έχει μόνο μία ερμηνεία. Όταν είπα ότι μεγαλώνεις τα παιδιά μόνη σου… Προφανώς δεν τα μεγαλώνεις μόνη σου, τα μεγαλώνεις κι εσύ και ο πατέρας τους.

Επειδή είχα την ευκαιρία το καλοκαίρι να τα γνωρίσω τα παιδιά, το θαυμάζω όλο αυτό γιατί το αποτέλεσμα είναι άψογο. Διαβάζοντάς το δεν μου άρεσε εμένα, οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι είσαι μια μαμά που κάνεις πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν την κάνεις μόνη σου, την κάνει και ο πατέρας τους. Επειδή γνώρισα τα παιδιά, τα είδα και πολύ ευτυχισμένα και πολύ καλά».

Ο Ντάνος επίσης σχολίασε: «Με ενοχλούν πολύ οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις πάνω στα προσωπικά μου. Εάν πάρω μια απόφαση για να κάνω μια κίνηση στα προσωπικά μου δεν θα την κρύψω. Σίγουρα μπορεί να προστατεύσω κάποια πράγματα, αλλά δεν θα είναι κρυφό.

Δεν θα κρυφτώ από κανέναν. Είναι άσχημο, επίσης, το ότι είτε κάνουμε μαζί παρέα, είτε κάνω με μια άλλη κοπέλα ή συνεργάτιδα, επειδή είναι κοπέλα και δημόσιο πρόσωπο να πρέπει σώνει και καλά να είναι κοπέλα μου επειδή εγώ αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου».
Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα παρουσιάσει το Bachelor στον ΑΝΤ1, εκείνος είπε: «Έχουμε συζητήσει κάποια πραγματάκια με τον ΑΝΤ1, με τον ΣΚΑΪ κλπ… Είχαμε κάνει συζήτηση για το Bachelor αλλά είναι κάτι που θεωρώ ότι ίσως δεν θα είμαι τόσο άνετος όταν το κάνω. Ίσως κάτι άλλο να ήταν πιο ταιριαστό σε μένα. Αν κάνω κάτι που θα μου ταιριάζει, θα πρέπει να αισθάνομαι και καλά».

 

Διαβάστε επίσης