Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Τι έκανε όταν σύντροφός του έψαξε το κινητό του

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Κάνοντας έναν απολογισμό, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος εξηγεί πως τα έχει καλά με τον εαυτό του. «Έχω ζήσει καλά και δεν έχω κανένα παράπονο. Σε σχέση με το παρελθόν, αισθάνομαι πλήρης. Προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι και αποφεύγω το junk food, αν και μου αρέσει».

Με τις γυναίκες τι γίνεται;

«Οι ωραίες γυναίκες μού άρεσαν πάντα, εξακολουθούν να μου αρέσουν και πιστεύω πως θα μου αρέσουν μέχρι να πεθάνω. Έχει συμβεί να ερωτευτώ παράφορα, να θολώσω και να ζω μόνο για αυτό τον έρωτα. Θεωρώ, όμως, μεγάλη βλακεία να σκεφτώ και να κρίνω κάτι που έχω κάνει στο παρελθόν. Προφανώς έπρεπε να ζήσω ορισμένες καταστάσεις και να μάθω πράγματα μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Δεν μετανιώνω για τίποτα».

Δεν βρέθηκε ποτέ μια γυναίκα να τον εμπνεύσει για να προχωρήσουν μαζί;

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου οικογενειάρχη με παιδιά. Θεωρώ πως αυτά τα πράγματα δεν κρατάνε. Δεν πιστεύω στη μονογαμία. Παλαιότερα οι άνθρωποι συμβιβάζονταν για άλλους λόγους, κοινωνικούς. Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Σαφώς και έχω ερωτευτεί, το έχω ζήσει στο έπακρο, αλλά μέχρι εκεί. Σαφώς και έχω ζηλέψει, αλλά ως σύντροφος είμαι απίστευτα διακριτικός. Το να ψάχνεις κινητά είναι για μένα αιτία χωρισμού. Μου έχει συμβεί, το θεωρώ απαράδεκτο και δεν το δέχομαι όταν γίνεται εις βάρος μου. Και η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες που ήταν κοντά μου είχαν το ίδιο τρόπο σκέψης με το δικό μου».

Διαβάστε επίσης