Τρίτη, 11 Μαΐου

Φρικτό θανατηφόρο τροχαίο: «Πάγωσαν» όλοι με την ταυτότητα του νεκρού!

Με τραγικό τρόπο «έφυγε» στα 55 μόλις χρόνια του ένας από τους πρωτοπόρους του αθλήματος του kickboxing και σημαίνον μέλος της κοινωνίας της Παιανίας με ουσιαστική προσφορά στα αθλητικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, ο πρωταθλητής Γιάννης Παπαδέας.

Το νήμα της ζωής του κορυφαίου kickboxer κόπηκε το απόγευμα της Δευτέρας επί της λεωρόρου λαυρίου όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα επιβαίνοντας στη μηχανή του.

Ο Γιάννης Παπαδέας υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας για εννέα φορές ενώ δόξασε τα ελληνικά χρώματα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kickboxing.

Είχε δημιουργήσει πλήθος σχολών για τα δυναμικά αθλήματα τόσο στην Παιανία όσο και στο Κορωπί, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα και ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιάννης Παπαδέας ήταν ένας «αγαθός γίγαντας», όπως τον χαρακτήρισαν στο notioanatolika.gr άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά.

Άνθρωπος προσηνής, ευγενής και με χιούμορ είχε γαλουχήσει πολλές γενιές παιδιών και παρότι γνώριζε τις πολεμικές τέχνες ουδέποτε τις είχε συνδέσει με την καθημερινότητά του.

Το τραγικό τέλος του άφησε την κοινωνία της Παιανίας φτωχότερη ενώ ο πόνος είναι αβάστακτος για τη σύζυγό του και κοινοτική σύμβουλο Παιανίας Ζωή Σαλαβούρα και το τετράχρονο κοριτσάκι τους!

Διαβάστε επίσης