Κυριακή, 16 Μαΐου

Ελένη: Η ιστορία, που τη συγκλόνισε:«Καμία φορά απλά πράγματα δε θέλουμε να τα μοιραστούμε…»

Μία ιστορία συγκλόνισε την Ελένη και έστειλε το μήνυμά της!
Μία 16χρονη νιγηριανή που σώθηκε από πτώση αεροπλάνου, έκανε 100 χειρουργεία, μάγεψε με τη φωνή της το αμερικανικό ταλέντο και είναι πια 28 χρονών και θέλει να κάνει και μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Μετά το βίντεο με την εν λόγω ιστορία, η Ελένη είπε: «Πολύ συγκινητικό θέμα. Πολύ με ακούμπησε. Δηλαδή αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι στα 16 της χρόνια τι αντιμετώπισε και τι αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα κι όμως δεν το βάζει κάτω! Προχωράει και κατακτάει τη μία επιτυχία μετά την άλλη δηλαδή και με τις σπουδές της και το κομμάτι τώρα της μουσικής. Και να βγεις δημόσια να τραγουδήσεις και να ξέρεις ότι όλοι δεν ακούν τα τραγούδια σου αλλά ξέρουν και την ιστορία. Καμία φορά και πολύ απλά πράγματα δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε με τους άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι κακό.

Δηλαδή λέμε εμείς οι γυναίκες, μας τυχαίνει μια κακή στιγμή, δηλαδή χάνεις ένα μωρό και λες δεν θέλω να το πω και λες ακόμα και αυτό που είναι κάτι το οποίο συμβαίνει στην καθημερινότητά μας, το αντιμετωπίζουμε μέσα σε αυτή τη φάση. Ακόμα κι αυτό δεν θες να το πεις. Δεν θες την ώρα που εσύ πονάς, κάποιος να σε ρωτήσει με αγάπη «είχατε μία άσχημη στιγμή, ε;… Είδες που κανείς μας τελικά δεν ξέρει τι δυνάμεις έχουμε μέσα μας. Και μόνο άμα χρειαστεί, βγαίνουν μπροστά; Μεγάλο παράδειγμα».

Διαβάστε επίσης