Κυριακή, 16 Μαΐου

«Το Τατουάζ»: Η Όλγα αποκαλύπτει στην Άννα: «Ο Αλέξανδρος σε κοροϊδεύει. Ποτέ δεν τον εκβίασαν…»

Στο «Τατουάζ» μετά τα τελευταία γεγονότα, η Ολγα έχει αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στον Αλέξανδρο και συγκεκριμένα στη σχέση του με την Αννα, την οποία μέχρι πρότινος υποστήριζε. Ο λόγος προφανείς καθώς φοβάται τα «μπλεξίματα», όμως δεν σταματά εκεί… Κάνει και λέει πράγματα πίσω από την πλάτη του Αλέξανδρου που δεν δικαιολογούνται…

Γιατί η Ολγα από ένα γλυκό πλάσμα, μεταμορφώνεται σε «φίδι φαρμακερό»; Οταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα, ο νέος αυτός ρόλος της γίνεται πρωταρχικός στη ζωή της και για να υπερασπιστεί το παιδί της δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα. Η ερωμένη, η φίλη, η επαγγελματίας και όποια άλλη ιδιότητα μπορεί να έχει μια γυναίκα εξαφανίζονται μεμιάς μπροστά στον κίνδυνο της ζωής του παιδιού της. Η Ολγα βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπη με την απειλή της ζωής της Λήδας και στον πανικό της να αποφύγει τις ολέθριες συνέπειες, χάνει την ψυχραιμία της και δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα.

Η κόρη της είναι για εκείνη όλος ο κόσμος και μόνο στην υποψία ότι μπορεί κάποιος να τη βλάψει, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Εχουμε δει στο παρελθόν τη στάση της Ολγας απέναντι στον Αλέξανδρο και την Αννα. Η Ολγα αγαπάει τον Αλέξανδρο και ήθελε να τον βλέπει ευτυχισμένο στο πλευρό της Αννας. Τους φιλοξένησε στο σπίτι της όταν τους κυνηγούσαν και έμπλεξε σε απίστευτες περιπέτειες που είχαν οδυνηρές συνέπειες. Στιγμή δεν κοίταξε ερωτικά τον Αλέξανδρο. Η ιστορία τους άλλωστε είχε τελειώσει πριν πάρα πολλά χρόνια και το μόνο που έμεινε από εκείνη τη σχέση είναι ένα παιδί, η Λήδα, το πιο πολύτιμο πράγμα στη ζωή της Ολγας.

Τα πράγματα όμως άρχισαν να περιπλέκονται από τη στιγμή που έγινε το πρώτο περιστατικό όπου αυτοί που καταδίωκαν τον Αλέξανδρο έβαλαν στόχο τη μικρή για να τον έχουν στο χέρι. Η Ολγα από τότε άλλαξε πρόσωπο και δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί όλη αυτή την αγωνία. Οι απειλές για τη ζωή της Λήδας τής προκάλεσαν αβεβαιότητα, άγχος και μια διαρκή ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να τη μετατρέψουν σταδιακά από φίλη σε φίδι.

Υπό το καθεστώς του τρόμου και της απόγνωσης, η Ολγα, η καλή φίλη, θα μεταλλαχτεί σε φαρμακερή οχιά που θα χύσει αδίστακτα το δηλητήριό της. Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα. Η Ολγα δεν μπορεί πλέον να εμπιστεύεται κανέναν. Γι’ αυτό κιόλας δεν είπε σε κανέναν ούτε τη διεύθυνση της θείας της στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει κρυφά με το παιδί. Αυτό που επιδιώκει με λύσσα είναι να απομακρύνει εντελώς το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης του Αλεξ με την Αννα. Θέλει να είναι σίγουρη ότι Αννα και Αλέξανδρος δεν έχουν πλέον καμιά σχέση μεταξύ τους κι έτσι η κόρη της δεν θα ξανακινδυνεύσει. Ετσι, η Ολγα θα αρχίσει να παραποιεί διαρκώς την αλήθεια στην Αννα και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει το ζευγάρι σε διένεξη. Μόλις βλέπει ότι κάτι πάει να γίνει, δεν θα διστάσει να πάει κρυφά και να της πει: «Ο Αλεξ σε κοροϊδεύει. Πότε δεν τον εκβίασαν. Συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και δεν καταλαβαίνω τι θέλεις από αυτόν». Η Αννα της λέει ότι ο Αλέξανδρος την προσέγγισε, αλλά η Ολγα με πονηριά τής απαντάει: «Δεν σε πιστεύω. Εσύ ήρθες εδώ, εσύ προσπαθείς να τον πάρεις πίσω κι αυτός απλά κάνει το κέφι του μέχρι να ξαναφύγεις».

Η Αννα πιστεύει όσα της λέει και ο θυμός της για τον Αλέξανδρο μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η Ολγα νιώθει κάτι ερωτικό για τον Αλέξανδρο. Αλλωστε, η σχέση της με τον Σάκη βρίσκεται σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως θα πορευτούν μαζί στη ζωή. Η Ολγα επιδιώκει πάση θυσία να διαλύσει τις επαφές της Αννας και του Αλέξανδρου και να υπονομεύσει τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον. Θέλει να κάνει την Αννα να τον σιχαθεί με κάθε τρόπο, γι’ αυτό άλλωστε και αφήνει να «αποκαλυφθεί» με έντεχνο τρόπο ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα αγαπημένο με τον Αλέξανδρο. Η Ολγα στην ουσία ρίχνει το σπόρο της αμφιβολίας στην Αννα. Της παρουσιάζει έναν Αλέξανδρο αναξιόπιστο, δειλό, ψεύτη, υποκριτή, έναν Αλέξανδρο που δεν αξίζει για κανένα λόγο να εμπιστεύεται και να αγαπά, έναν Αλέξανδρο που αν του κουνούσε το δαχτυλάκι της θα έτρεχε. Με λίγα λόγια, η Ολγα, σαν οχιά, δηλητηριάζει την καρδιά της Αννας και την τροφοδοτεί με παραπλανητικές πληροφορίες που στόχο έχουν να την κάνουν να κόψει κάθε επαφή με τον Αλέξανδρο…

Διαβάστε επίσης