Παρασκευή, 7 Μαΐου

The Voice: Οργή στην Κύπρο για τα «δηλητηριώδη» σχόλια Ελλήνων χρηστών του twitter κατά των Κυπρίων

Το γεγονός ότι στον πρώτο ημιτελικό από τους 4 που πέρασαν οι 3 έχουν καταγωγή από την Κύπρο εξαγρίωσε πολλούς χρήστες των social media, οι οποίοι προέβησαν και σε άκρως απαξιωτικά σχόλια για τους Κύπριους, κι όχι μόνο αυτούς του talent show…δίνοντας στα σχόλια τους και πολιτική αλλά και ταξική χροιά!
Η Χριστοδούλα Τσαγγαρά, ο Στέλιος Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, καθώς και η Φανή Ζιώχου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου κέρδισαν μια θέση στην επόμενη φάση του δημοφιλούς talent show, ωστόσο αμέσως μετά ξέσπασε ένας “πόλεμος” στα social media, με ελλαδίτες να ξεσπούν με σχόλια οργής όχι μόνο κατά των Κυπρίων παικτών, αλλά εν γένει στρεφόμενοι κατά όλων των Κυπρίων πολιτών!

Facebook και Twitter πήραν “φωτιά”, με τα απαξιωτικά σχόλια το ένα να διαδέχεται το άλλο, ενώ πολλοί υποστήριξαν για πολλοστή φορά πως οι Κύπριοι τηλεθεατές-ψηφοφόροι ψηφίζουν με αποκλειστικό γνώμονα την καταγωγή των υποψηφίων κι όχι με βάση αντικειμενικά κριτήρια.

Όσον αφορά το καθαρά μουσικό κομμάτι του talent show οφείλουμε να αναφέρουμε πως οι 8 παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη Τετάρτη είναι οι ακόλουθοι:

Ομάδα Σάκη Ρουβά: Στέλιος Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Δημήτρης Θεοδοσιάδης
Ομάδα Κωστή Μαραβέγια: Γιώργος Ζιώρης και Κωνσταντίνα Κατσογιάννη
Ομάδα Πάνου Μουζουράκη: Μαρίνα Κυριαζοπούλου και Δέσποινα Λεμονίτση
Ομάδα Έλενας: Φανή Ζωχιού

http://www.newsit.com.cy

Διαβάστε επίσης