Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση της Aegean για τον δήθεν διαγωνισμό με δωρεάν εισιτήρια!

Ένας νέος διαγωνισμός έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ημέρες στο facebook με τίτλο «Aegean-y.club» και ζητάει απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις εκ μέρους της Aegean και να «μοιραστείς τον διαγωνισμό με τους φίλους σου, με σκοπό να κερδίσεις δύο εισιτήρια».

Μάλιστα, η έκταση που έχει πάρει ο εν λόγω διαγωνισμός, ανάγκασε την Aegean Airlines να βγάλει ανακοίνωση στο Facebook, και να διευκρινίσει ότι ως εταιρία δεν έχει καμιά σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Οπως τονίζει «ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας».

Διαβάστε επίσης