Τρίτη, Απρίλιος 7

Ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 16/12 για όλα τα ζώδια.

Κριός

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη η διάθεσή σου παίρνει τα πάνω της και το χιούμορ με την αισιοδοξία σου κάνουν αίσθηση όπου και αν βρεθείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με το να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου, γι’ αυτό μπορείς να δεις σεμινάρια ή ημερίδες που σε ενδιαφέρουν και θα σε βοηθήσουν να ανέβεις σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο, να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Η μέρα μπορεί να έχει έξοδο με παρέες που έχεις να δεις καιρό και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς και ανταλλάξεις απόψεις για διάφορα θέματα. Πρόσεχε μόνο την τάση που έχει να φανατίζεσαι με αυτά που υποστηρίζεις, κάτι που σε ωθεί να συγκρούεσαι με όποιον διαφωνεί. Η χαλαρή σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να αδιαφορήσεις για υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν.

Φίλοι μου Κριοί, ευχάριστα γεγονότα θα σας φέρει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας, σήμερα θα χαρείτε και θα ενθουσιαστείτε. Η διάθεση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, οι προτάσεις που θα κάνετε θα ενθουσιάσουν το ταίρι σας. Με πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί θα δημιουργηθεί άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά είστε τσακωμένοι, έρχεται συμφιλίωση, καταλαγιάζει ο αρνητισμός. Εσείς που είστε άνευ σχέσης εκδηλωτικοί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας, με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό, η στάσης σας θα είναι πρόσχαρη, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή.

Ταύρος

Με ένταση και εκνευρισμό ξεκινάει η μέρα σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και βγάζεις έντονη καχυποψία, φόβο και ανασφάλεια χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικές υποθέσεις με δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να διευθετήσεις. Επενδύσεις και συμφωνίες από τις συνεργασίες σου μπορεί να συζητηθούν και καλό θα ήταν να αφήσεις την καχυποψία σου στην άκρη, να δείξεις εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου και στο επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και θα σε οδηγήσουν στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Κληρονομικά θέματα είναι επίσης πιθανά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που αντιδράς γιατί ο εκνευρισμός που σε διακρίνει σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και συγκρούσεις που θα είναι σφοδρές και δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη που εσύ επιθυμείς.

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις από την μια στιγμή στην άλλη. Για εσάς τους μοναχικούς καταφθάνει συνάντηση που θα ανοίξει νέα προοπτική. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη ευχάριστες και διασκεδαστικές θα είναι οι επαφές σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε προσωπικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τόσο θερμό, που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα ανοιχτούν προσωπικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας

Δίδυμος

Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τα θέλω και τις ανάγκες των άλλων, με μόνο σκεπτικό να μην διαταράξεις τις ισορροπίες και υπάρξουν δυσαρέσκειες. Δείχνεις να επηρεάζεσαι έντονα από τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις των γύρω σου και αυτό σε καθορίζει και σε κάνει ευάλωτο. Ο λόγος που μπορεί να σε κάνει αρκετά υποχωρητικό είναι ο φόβος που έχεις για την μοναξιά και το σκεπτικό ότι σε περίπτωση που συγκρουσθείς θα μείνεις μόνος σου. Καλό είναι βέβαιο να υπερασπίζεσαι τα θέλω και τις ανάγκες σου γιατί μπορεί αργότερα να συνειδητοποιήσεις ότι δεν καλύπτεσαι από αυτά που σου δίνουν οι άλλοι και να αντιδράσεις έντονα.

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα δώσει νέα πνοή στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας ανοιχτεί, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα κάνει το βήμα να σας προσεγγίσει. Για εσάς που υπάρχει επιτακτική πλέον ανάγκη να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, σας φανερώνω πως σήμερα θα το βρείτε ακριβώς μπροστά σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε. Σήμερα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να στρώσει μεταξύ σας έδαφος για σταθερή σχέση.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η καθημερινότητά σου προβλέπεται αρκετά έντονη, καθώς θα προκύψουν μέσα στην ημέρα υποχρεώσεις και αγγαρείες στην δουλειά σου που θα σε κάνουν να αγχωθείς, να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια και να κουραστείς. Το άγχος και η νευρικότητα θα είναι κακός σύμβουλος, καθώς λόγω αυτών γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου θεωρώντας ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτά που ζητάς. Καλό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου την τάση να παρατηρείς τα πάντα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια γιατί κουράζεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Αφήνεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή και προσπαθείς να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να ασχοληθείς με την υγεία και το σώμα σου, αρχίζοντας για παράδειγμα γυμναστήριο και διατροφή, που θα σε βοηθήσουν στο απαιτητικό σου πρόγραμμα.

Φίλοι μου Καρκίνοι, σε περίπτωση που έχετε τσακωθεί με το ταίρι σας και η μεταξύ σας κατάσταση είναι κάπως φορτισμένη ή έκρυθμη, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Συγκαταβατική και δοτική θα είναι η στάση σας, κλείνετε κόντρες και παρεξηγήσεις. Σήμερα το ταίρι σας θα έχει θετική και θερμή στάση, ανταποκριθείτε αναλόγως. Εσείς οι ελεύθεροι είναι που πιθανόν να έχετε άνοιγμα νέας γνωριμίας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό δεσμό με προοπτική μόνιμης κατάληξης.

Λέων

Η ζεστή, ανέμελη διάθεση και η παιδικότητα που βγάζεις είναι εμφανής από το πρωί, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είσαι κεφάτος, αισιόδοξος και έτοιμος όποια πρόταση υπάρξει για διασκέδαση. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να απολαύσεις χαρές τις ζωής, καθώς έχεις και την κατάλληλη διάθεση για να τις εκτιμήσεις. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το να προωθήσεις ανάλογα πλάνα, σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά. Ο κινηματογράφος ή το θέατρο θα είναι μία από τις προτεραιότητές σου και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις παράσταση από έργο που θέλεις να δεις καιρό. Ασχολείσαι με τα παιδιά σου και πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα προστατευτικός, σε σημείο καταπίεσης και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις.

Φίλοι μου Λέοντες, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, η σκέψη σας θα είναι καθαρή δε θα καταπιαστείτε με αρνητικές εκδοχές. Αλλαγή πορείας θα υπάρξει για εσάς που είστε σε χαλαρή σχέση, περνάτε σε στάδιο σταθερού δεσμού, τερματίζει η αβεβαιότητα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη πολύ καλά θα κάνετε και θα προσχωρήσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις. Πρόσφορο έδαφος θα βρει η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στόχο θα έχει να κερδίσει τα αισθήματα σας. Αυτό το άτομο θα σας δώσει ευκαιρία σταθερού δεσμού, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα, δείξτε εμπιστοσύνη στα γεγονότα που θα προκύψουν. Σήμερα θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια άτομα, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας.

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στο σπίτι και οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει και σε απασχολούν. Οι συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας δίνουν και παίρνουν για να βρεθούν λύσεις στα θέματα που απασχολούν. Η διάθεσή σου είναι ούτως ή άλλως εσωστρεφής και αυτό που θέλεις να απολαύσεις σήμερα είναι η ζεστασιά του σπιτιού σου και η θαλπωρή των οικείων σου. Μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς καταστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν και να αξιολογήσεις τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκες. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, με το να αλλάξεις διακόσμηση σε κάποια πράγματα ή με το να το περιποιηθείς, κάτι που σε ανακουφίζει και σε ικανοποιεί συναισθηματικά. Είναι πολύ πιθανό να καλέσεις κοντινού σου ανθρώπους για μία ήσυχη βραδιά, όπου θα δείξεις και τις ικανότητές σου σαν οικοδεσπότης/ οικοδέσποινα.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη οι επαφές που θα υπάρξουν θα σας ανανεώσουν, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι ειλικρινά και απελευθερωμένα. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά και άμεσα, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας, ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει τον κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Άτομο που ήδη γνωρίζεστε θα δημιουργήσει νεες συνθήκες στις επαφές σας.

Ζυγός

Τα πάρτι και η έντονη κοινωνική ζωή είναι βέβαιη σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η διάθεσή σου είναι άκρως επικοινωνιακή. Αδέρφια, ξαδέρφια, στενοί φίλοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί σου και αυτό σε φέρνει κοντά τους για να ανταλλάξετε απόψεις για θέματα που τους αφορούν. Η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στο γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι αντικειμενικός σε αυτά που εκφράζεις αλλά και στο ότι η διάθεσή σου μπορεί να είναι μεταβαλλόμενη και αυτό να κουράσει τους γύρω σου. Κοντινά ταξίδια μπαίνουν ξαφνικά στο πρόγραμμα και αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να εκτονώσεις την πολύ ενέργεια που έχεις. Υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς εύκολα, γι’ αυτό πρόσεξε να μην αρχίσεις την γκρίνια.

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα αποκαλυπτικές ενέργειες και προσεγγίσεις θα τονώσουν τον συναισθηματισμό σας, αυτά που θα ακούσετε θα ενισχύσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήστε τη σχέση σας και να προσχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν νέα ανοίγματα, για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρξει δίοδος προσέγγισης. Αυθόρμητη και αεράτη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να επιτύχετε στους στόχους που θα βάλετε, κινηθείτε με σταθερά βήματα.

Σκορπιός

Το οικονομικά σου σε απορροφούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη και έκτακτα έξοδα, λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες να έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία να τα δρομολογήσεις. Η σκέψη σου βρίσκεται ακόμα στο πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου, γι’ αυτό σκέφτεσαι συνεχώς νέες πηγές που θα αυξήσουν τους οικονομικούς σου πόρους. Η οικονομική σου κατάσταση σε επηρεάζει και στην ψυχολογία σου, καθώς ανάλογα με την άνεση ή μη που έχεις νιώθεις ασφαλής ή ανασφαλής. Η διάθεσή σου αυτή βγαίνει και στους γύρω σου, καθώς λειτουργείς με έντονη κτητικότητα και απόλυτη σκέψη και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία σήμερα να απολαύσεις ένα ήσυχο δείπνο με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις ήρεμες στιγμές που θα σε χαλαρώσουν.

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό αισιόδοξα θα είναι τα σχέδια που θα κάνετε για το μέλλον της σχέσης σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προτείνετε ελεύθερα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, μια απρόσμενη και ευχάριστη κίνηση θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, οι ερωτευμένοι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και αυθόρμητοι. Σήμερα θα κλείσετε ραντεβού που θα έχει ευχάριστες και μελλοντικές διαστάσεις. Εσείς που έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο στην νέα γνωριμία, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα βρείτε το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ναι, είναι η μέρα που θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα ή τουλάχιστον αυτό θέλεις και θα επιδιώξεις. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο και κάνεις ότι μπορείς για να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντος και των συνεργατών σου. Ο τρόπος που εκφράζεσαι είναι πιθανό να είναι απότομος, παρορμητικός και δεν είναι εύκολο για εσένα να δεις τις ανάγκες και των άλλων, γι΄αυτό πρόσεξε μην γίνεις εγωιστής και εγωκεντρικός. Καλό είναι να μπεις και εσύ στην διαδικασία να δεις τι θέλουν οι γύρω σου από εσένα και να μην μένεις μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ. Η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σου είναι τέτοια που μπορεί να ξεκινήσεις νέα πράγματα αλλά και να ολοκληρώσεις συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούσαν.

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας καταφθάνουν νέα ανοίγματα και απρόοπτες επαφές που θα σας οδηγήσουν σε άμεσες ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ξετρυπώσετε κρυμμένες καταστάσεις, θα ανακαλύψετε γεγονότα που θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη και στάση συμπεριφοράς, αποκτάτε αισιοδοξία και θετικότητα. Θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκφραστείτε συναισθηματικά και αυτή τη φορά θα σας βγει σε καλό. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για άμεσα συναισθηματικά ξεμπερδέματα γι αυτό στις συζητήσεις σας κρατήστε ειλικρινή στάση. Καταφθάνει πρόταση για ραντεβού, σας προτρέπω να δώσετε θετική απάντηση. Για τους ελεύθερους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, ανοίγεται νέα προοπτική.

Αιγόκερως

Ο συναισθηματισμός, η ευσυγκινησία και η μοναχικότητά σου είναι έντονη σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη, ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για εσένα. Η αναπόληση του παρελθόντος είναι κύριο στοιχείο της ημέρας, καθώς αναμνήσεις από καταστάσεις που έζησες και σε στιγμάτισαν έρχονται στο μυαλό σου και ρίχνουν την ψυχολογία σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί δεν είναι εύκολο για εσένα να αυτοσυγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και υπάρχει ο κίνδυνος να υποπέσεις σε λάθη. Είναι πιθανό να υπάρξει παρασκήνιο εις βάρος σου, γι΄αυτό βάλε την διαίσθησή σου να δουλέψει. Θα είναι εξαιρετικό αν προσπαθήσεις να φτιάξεις την διάθεσή σου ακούγοντας μουσική ή με το να ασχοληθείς με κάτι που θα εξάρει την φαντασία σου. Θα δεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ήρεμη θα είναι η διάθεση σας, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Εσείς που είστε σε δεσμό θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, δεν θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οριστικά επίμαχο ζήτημα. Ένα απρόοπτο γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, οι επαφές σας μπαίνουν σε νέο πλαίσιο. Με τη Σελήνη στον Τοξότη ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, η εξέλιξη θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Οι φίλοι σου πρωταγωνιστούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη και την διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις να είναι πολύ έντονη. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι εμφανέστατη και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να βρεθείς με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντός και να συζητήσεις μαζί τους για θέματα που σας απασχολούν. Οι στόχοι και τα οράματά σου έρχονται στο προσκήνιο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις ή να βρεις άτομα από τον φιλικό περίγυρο που θέλουν να σε στηρίξουν σε ότι θέλεις να επιτύχεις. Η πρωτοποριακή σου σκέψη και η επαναστατικότητα που σε χαρακτηρίζουν δίνουν έμπνευση και κίνητρο στους γύρω σου και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θέλουν να συμμετέχουν μαζί σου σε ομάδες ή συλλόγους προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φανείτε ρομαντικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα εκδηλωτική θα είναι η στάση σας. Επιρρεπείς θα είστε σε ονειροπολήσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε με τη σκέψη σας νέα όνειρα και σχέδια. Θα υπάρξει ξαφνικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις άμεσης προσέγγισης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεχτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών. Έρχονται ευχάριστες συναντήσεις, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη η διάθεση σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε στο πρόσωπο που θα σας δείξει το θερμό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς, καταφθάνει πρόταση για ραντεβού!

Ιχθύς

Δουλειά, δουλειά και δουλειά προβλέπεται για σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στον επαγγελματικό σου τομέα και στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβεις για να διεκπεραιώσεις. Η προσπάθεια και η εργατικότητά σου θα είναι τέτοια που είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση που επιθυμείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ο αυθορμητισμός σου μπορεί να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου. Επίσης καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός σε άλλες απόψεις γιατί μπορεί να έχεις την τάση να μην ακούς αυτά που οι άλλοι λένε και να εμμένεις στα δικά σου. Άγχος και ένταση είναι πιθανά λόγω των πολλών υποχρεώσεων και δεν είναι απίθανό να υπάρξουν συγκρούσεις με ανώτερους, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην χάσεις το μέτρο.

Φίλοι μου Ιχθείς, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πάρουν απρόσμενες και ευχάριστες διαστάσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πραγματικά σας αισθήματα. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να διαπιστώσετε και να καταλάβετε. Εσείς οι ερωτευόμενοι θα είστε σε θέση να περιορίσετε τις ανασφάλειες σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Εσείς που είστε μόνοι ανεξάρτητοι και ελεύθεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη , θα περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Θα καταφέρετε να προσελκύσετε δίπλα σας ένα καινούργιο άτομο πρόσχαρης προσωπικότητας. Ανοίγεται προοπτική σχέσης, σήμερα οι ευκαιρίες θα είναι απρόοπτες και θετικές, κινηθείτε με αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης