Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου

Η πανάκριβη τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι το χριστουγεννιάτικο όνειρό μας

Μετά τα παπούτσια, το αγαπημένο αξεσουάρ των περισσότερων γυναικών είναι οι τσάντες. Το κακό βέβαια είναι ότι οι τσάντες με designer υπογραφή είναι συνήθως πάρα πολύ ακριβές και είναι δύσκολο έως απίθανο να τις αποκτήσουμε.

Βέβαια έχουμε πει πολλές φορές, πως μία κλασική τσάντα από πολύ καλά υλικά και με διάσημη υπογραφή, αξίζει τους κόπους και τις θυσίες σας μιας και είναι ένα κομμάτι που θα έχετε για πάντα και είναι μάλλον απίθανο να μετανιώσετε την αγορά της.

Μία τέτοια τσάντα λοιπόν κράτησε και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μας κάνει να ζηλέψουμε πολύ με κάποιο από τα αξεσουάρ της, άλλωστε μεταξύ άλλων την έχουμε δει με την αγαπημένη μας Faye του οίκου Chloé και όχι μόνο. Αυτή τη φορά η ηθοποιός επέλεξε μία γκρι, δερμάτινη τσάντα με την υπογραφή του Yves Saint Laurent που κοστίζει κάτι λιγότερο από 1700 ευρώ. Η Αθηνά άλλωστε μας έχει δείξει ότι έχει αδυναμία στις ακριβές τσάντες με τις επιλογές που κάνει κατά καιρούς και δεν την αδικούμε καθόλου. Ποια γυναίκα δε θα τις επέλεγε αν είχε την οικονομική δυνατότητα; Την εν λόγω τσάντα λοιπόν συνδύασε με printed παντελόνα στις αποχρώσεις του γκρι και εκρού πλεκτό, ζιβάγκο πουλόβερ, δημιουργώντας τελικά ένα κομψό σύνολο σε πολύ ουδέτερους τόνους.

instyle.gr

Διαβάστε επίσης