Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό Έλληνα στη Μάρω Λύτρα – «Θα σε κυνηγήσω τέρας»!

Με μία ανάρτησή της, αρκετά μυστηριώδη αλλά και αντιπροσωπευτική των προθέσεών της, η Μάρω Λύτρα αποκαλύπτει μία άγνωστη περιπέτειά της η οποία προφανώς και της στοίχισε ιδιαίτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο!

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Fame Story εντελώς ξαφνικά πριν από μερικά χρόνια και ενώ έδειχνε να έχει «στρώσει» την καριέρα της στην Ελλάδα, εγκατέλειψε τα πάντα και επέστρεψε στον Καναδά όπου μεγάλωσε και ζει η οικογένειά της, χωρίς καμία εξήγηση και μία έκδηλη θλίψη και πικρία.

Φαίνεται όμως πως ήρθε ο καιρός να αποκαλύψει και να αποκαληφθεί αφού με την συγκεκριμένη ανάρτησή της, αφήνει να εννοηθεί πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε όσο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα, προσπαθώντας να χτίσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια. Με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουέινστάιν, η Μάρω Λύτρα, απευθυνόμενη στον άνθρωπο που προφανώς έκανε ακριβώς το ίδιο σε εκείνη, τον προειδοποιεί για τις… άγριες προθέσεις της! Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτησή της: «Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα.

Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα». Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της αλλά και τα μηνύματα στήριξης στο πρόσωπό της από τους διαδικτυακούς της φίλους..

Διαβάστε επίσης