Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

14χρονος πέθανε φωτογραφίζοντας τον εαυτό του να τον δαγκώνει κόμπρα

Ο νεαρός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόμπρα να είναι σε επιθετική στάση, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία στην οποία φαινόταν το θανάσιμο δάγκωμα του φιδιού.

Ένας έφηβος από την Ινδονησία βρήκε φριχτό θάνατο, αφότου τον δάγκωσε η κόμπρα την οποία διατηρούσε ως κατοικίδιο του.

Ο 14χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο σε διάστημα μικρότερο των 12 ωρών μετά το δάγκωμα.

Μάλιστα, ο Aril, όπως ήταν το όνομα του, ζήτησε συμβουλές και βοήθεια στα social media προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο έφηβος ήταν μόνος του στο σπίτι και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία την κόμπρα, αφότου καθάρισε το ερπετό.

Αρχικά δημοσίευσε σε λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία του φιδιού, το οποίο βρισκόταν εμφανώς σε επιθετική στάση, την οποία συνόδευσε με την λεζάντα: «Γιατί να μην χαμογελά λίγο».

Στη συνέχεια δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως το αγόρι είχε δαγκωθεί στο δεξί του χέρι. Μάλιστα, ο 14χρονος είχε δέσει ένα κορδόνι στο χέρι του, για να μην επεκταθεί το δηλητήριο στο σώμα του. Η δεύτερη φωτογραφία δημοσιεύτηκε με τη λεζάντα: «Μεταξύ ζωής και θανάτου».

Η μητέρα του άτυχου αγοριού σχολίασε μετά τον θάνατο του γιου της πως ο σκοπός της δεύτερης φωτογραφίας δεν ήταν να καυχηθεί για το δάγκωμα, αλλά να ζητήσει βοήθεια, καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι.

Ο Aril στη συνέχεια φαίνεται πως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: «Αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του φίλο μου, παρακαλώ να με πάει στο νοσοκομείο».

 

Όταν ένας από τους διαδικτυακούς του φίλους έσπευσε να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του, χωρίς επιτυχία.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ της Ινδονησίας, ο έφηβος είχε στην κατοχή του περισσότερα από δώδεκα φίδια, ενώ ήταν μέλος μια μη κυβερνητικής οργάνωσης, η οποία διοργάνωνε παραστάσεις στον δρόμο, στις οποίες συμμετείχαν τα επικίνδυνα ερπετά.

Τα έσοδα από αυτές τις παραστάσεις προσφέρονταν ως βοήθεια στα θύματα φυσικών καταστροφών.

Διαβάστε επίσης