Τρίτη, 24 Νοεμβρίου

Η συγκινητική εξομολόγηση του Val Kilmer για την μάχη του με τον καρκίνο

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι ο Val Kilmer έπασχε από καρκίνο του στόματος, ισχυρισμό τον οποίο ο ηθοποιός αρνήθηκε δηλώνοντας ότι ο Ντάγκλας είχε «παραπληροφορηθεί».

Αργότερα, σε μία ανοιχτή συζήτηση με θαυμαστές στο Reddit δήλωσε ότι έκανε θεραπεία για καρκίνο, αναφέροντας για τον Ντάγκλας: «Προσπάθησε πιθανώς να με βοηθήσει καθώς ο Τύπος πίεζε να μάθει πού είχα εξαφανιστεί». Οι δύο τους είναι φίλοι και έχουν συνεργαστεί στην ταινία «The Ghost and the Darkness».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός αντιμετώπισε μία «διετή μάχη με τον καρκίνο στον λαιμό».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την έκδοση του τεύχους «Hollywood Legacies», μαζί με τα παιδιά του, ο Val Kilmer μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά του για πρώτη φορά και ισχυρίζεται ότι η διάγνωσή του τον έκανε να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του. «Ήμουν πολύ σοβαρός» ανέφερε. «Αναστατωνόμουν όταν πράγματα, όπως τα Όσκαρ και η αναγνώριση, δεν έρχονταν προς το μέρος μου».

Παρόλα αυτά αναφέρει πως «θα ήθελε να έχει περισσότερα Όσκαρ από τον καθένα» προσθέτοντας ότι «Η Μέριλ Στριπ πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά, ξέρεις. Πρέπει να είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρει ότι όλοι την αγαπούν. Το θέμα είναι να σε αγαπούν».

Διαβάστε επίσης