Κυριακή, 16 Μαΐου

Ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης 26/12 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και στρέφεσαι στο πως θα δώσεις στους γύρω σου να κατανοήσουν τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με μόνο σκοπό να καταφέρεις να πάρεις αυτό που θέλεις και να σε ικανοποιήσουν. Ο παρορμητικός και δυναμικός σου τρόπος γοητεύει αλλά μπορεί με εγωισμούς και απότομες συμπεριφορές να χαλάσεις το γιορτινό κλίμα των ημερών, γι’ αυτό πρόσεχε. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει ανησυχίες που έχεις για τον επαγγελματικό τομέα, θεωρώντας ότι δεν είσαι ικανοποιημένος και νιώθεις ότι θέλεις άλλα πράγματα, κάτι που σε κάνει νευρικό. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να εκτονώσεις αυτή σου την νευρικότητα στο περιβάλλον ή στους συνεργάτες σου και να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις.

Φίλοι μου Κριοί, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας, φεύγουν δισταγμοί και αμφιβολίες, πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες προτάσεις. Με ενθουσιασμό θα κλείσει συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς τους ερωτευμένους θα δοθεί η κατάλληλη αφορμή που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι βγαίνετε από την απαισιοδοξία, με δυναμικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν, αφήνετε πίσω σας παλιές αποτυχημένες σχέσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δε θα κρύψει την έλξη του για εσάς.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι μία μέρα μελαγχολική για εσένα, καθώς ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν, πιθανόν για αντίστοιχες παλιότερες γιορτινές μέρες, που σε βάζουν σε εσωστρέφεια και μεγάλη περίσκεψη. Υπερευαισθησία και έλλειμμα συγκέντρωσης σε χαρακτηρίζουν και αυτό είναι εμφανές και αντιληπτό από όποιον σε συναναστραφεί σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση και σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση. Από την μία θέλεις να προχωρήσεις με αισιοδοξία στο μέλλον, από την άλλη όμως οι πληγές είναι ανοιχτές και όλο αυτό σε κάνει νευρικό και οξύθυμο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις μέσα σου αυτές τις γιορτινές μέρες, εκτόνωσε την ένταση που νιώθεις σε κάτι καλλιτεχνικό, παρακολούθησε μία παράσταση για παράδειγμα, και αμέσως θα αισθανθείς πολύ καλύτερα.

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη, οι αντιδράσεις και οι αποφάσεις σας ίσως να κλονίσουν την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε τα επιφανειακά ή επιπόλαια λόγια. Θα ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις, αν θέλετε να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα τότε φανείτε ειλικρινείς, καλό θα είναι να αποφύγετε τα πείσματα. Με πρόσωπο από το παρελθόν θα σας δοθεί ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από την δική σας στάση. Σας δίνω τη συμβουλή να σκεφτείτε προνοητικά, αποφύγετε την αντιδραστικότητα και τις πιεστικές ενέργειες.

Δίδυμος

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι δεδομένη σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και κανονίζεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και παρέες για να ανταλλάξετε ευχές και να πείτε πως περάσετε τις προηγούμενες γιορτινές μέρες. Δεν αποκλείεται στις συζητήσεις να υπάρξουν και θέματα στόχων ή οραμάτων που έχεις και οι ιδέες σου, να είσαι σίγουρος, θα εντυπωσιάσουν φίλους που θα θέλουν να είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου. Προσοχή γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε κάνει έντονα νευρικό και καχύποπτο. Αυτό όμως πρέπει να αναγνωρίσεις ότι είναι από προσωπικές σου ανασφάλειες ή από την τάση που έχεις να μην ξέρεις προς πια κατεύθυνση να κινηθείς στην ζωή σου, κάτι που σε κουράζει πάρα πολύ.

Φίλοι μου Δίδυμοι, καταφθάνει απρόσμενο άνοιγμα που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια γνωριμία. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που η συνομιλία σας θα αποτελέσει νέα αρχή, εσείς που είστε χωρίς ταίρι τερματίζετε τη μοναχικότητα σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η τολμηρή σας απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα και να κυνηγήστε την καινούργια προοπτική θα έχει αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει. Παίρνετε τα πάνω σας, αφήνετε στην άκρη παλιές απογοητεύσεις, η απελευθερωμένη σας στάση θα σας οδηγήσει σε έναρξη νέας σχέσης. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη προσοχή σε τσακωμούς και εντάσεις, επικεντρωθείτε στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Καρκίνος

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό, παρά τις αργίες των γιορτών, το μυαλό σου είναι στα επαγγελματικά σου και στο πως θα ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Απόλαυσε τις γιορτινές αυτές μέρες και άφησε πίσω τα τετριμμένα της καθημερινότητας που σύντομα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Κοινωνικές υποχρεώσεις του ευρύτερου κύκλου σου ή από το περιβάλλον της εργασίας σου μπορεί να υπάρχουν και καλό είναι να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει ευέξαπτο, καθώς υπάρχουν πράγματα που δεν σε ευχαριστούν στην ζωή σου, επαγγελματική και προσωπική, και είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή συνεργάτες σου.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, απελευθερωμένη η διάθεση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ριψοκίνδυνη πλευρά του χαρακτήρας σας. Η ανάγκη σας για αλλαγές θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί και θα σας προσεγγίσει. Συναισθηματική και θερμή θα είναι η διάθεση σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σας, θα σας φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό, οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, το άτομο που θα γνωρίσετε δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι γεγονός ότι αλλάζει η διάθεσή σου προς το καλύτερο, είσαι κεφάτος και αισιόδοξος και προσπαθείς να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την γιορτινή μέρα με καλή παρέα που θα απολαύσεις φαγητό, ποτό, μουσική και ατελείωτες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι ότι γίνεσαι κάποιες φορές επιπόλαιος και ο τρόπος που μπορεί να εκφραστείς είναι πιθανό να ενοχλήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε βάζει σε διαδικασία σκέψης όσον αφορά εργασιακά ζητήματα, κάτι που λειτουργεί συγκρουσιακά μέσα σου και αυτό μπορεί να σε κάνει νευρικό και απότομο. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις και να προσπαθήσεις να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και χαλάσει η εορταστική ατμόσφαιρα.

Φίλοι μου Λέοντες, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό δε θα σας αφήσει να δειλιάσετε ή να απογοητευτείτε, φεύγουν οι ανασταλτικές σκέψεις, τολμηρή και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα πολιορκήσετε θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του. Θα βρείτε τρόπο να κατευθύνετε τη σχέση σας, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να καθοδηγήσετε. Για όσους από εσάς είναι απαραίτητη η ανανέωση και η νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Κριό είναι πραγματικότητα ότι ξυπνάς με έναν εκνευρισμό που δεν μπορείς να εξηγήσεις και που θα σε ταλαιπωρήσει σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Στρέφεσαι στον εαυτό σου, γίνεσαι παρατηρητικός, καχύποπτος και δεν εκφράζεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα. Η διαίσθησή σου είναι τόσο έντονη που δεν υπάρχει περίπτωση να σε προδώσει σε ότι και να νιώσεις. Δείξε προσοχή γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω εντείνει την νευρικότητά σου και ενώ έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις, η καχυποψία σου δεν σε αφήνει και συγκρούεσαι εσωτερικά. Εξέφρασε τα βαθύτερά σου συναισθήματα και δώσε στον εαυτό σου την χαρά να απολαύσει αυτές τις γιορτινές μέρες χωρίς προβληματισμούς και εντάσεις, που μόνο την διάθεσή σου χαλάνε.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα δώσει μια δυνατή ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας απαλλάξει από προβληματισμούς, επιθυμία σας θα είναι να κινηθείτε δυναμικά χωρίς αναστολές. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η θερμή σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο απλό φλερτ. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει ευκαιρία σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση που θα φέρει ριζικές και ευχάριστες αλλαγές. Για εσάς που διατηρείτε μακρόχρονο δεσμό προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις, σκεφτείτε λογικά και ισορροπημένα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αυτό που σκέφτεσαι είναι οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες και πως θα κρατήσεις ισορροπίες για να μην διαταραχθούν. Είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να καταπιέσεις προσωπικές σου επιθυμίες και να τις θυσιάσεις στο βωμό της ανασφάλειας που σε κυριεύει, να είσαι αρεστός σε όλους και να προσπαθείς να έχεις όσο περισσότερους γίνεται γύρω σου για να μην νιώθεις μοναξιά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερική διαμάχη, γιατί από την μία μπορεί να θέλεις να είσαι με συνεργάτες και φίλους, από την άλλη όμως οι μέρες είναι οικογενειακές και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση. Προσπάθησε να επιλέξεις αυτό που σε ευχαριστεί εσένα και να μην βάλεις τα θέλω και τα πρέπει πάνω από τις επιθυμίες σου

Φίλοι μου Ζυγοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ανανεώσει τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Ο εσωτερικός δυναμισμός που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Σε τυχαία συνάντηση θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο γεγονός. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με το πρώην ταίρι σας, τα λόγια σας θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η τελική κατάληξη. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα αυθόρμητα και με ειλικρινείς βλέψεις.

Σκορπιός

Με νευρικότητα και άγχος ξεκινάει η μέρα σου, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πιθανό οι υποχρεώσεις που έχεις σήμερα να είναι αρκετές και να πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το πρόγραμμά σου που είναι αρκετά δύσκολο. Είναι πιθανό να φύγεις από το γλυκό πνεύμα των ημερών και να βγάλεις έντονη πρακτικότητα, γκρίνια και επικριτικότητα, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου, γι΄αυτό καλό θα ήτα να το περιορίσεις και να προσπαθήσεις να είσαι σε επαφή με το συναίσθημά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω λειτουργεί επιβαρυντικά και η νευρικότητα εντείνεται, καθώς εσύ θέλεις να βρίσκεσαι με στενούς συγγενείς και φίλους και να περνάς όμορφα αλλά οι υποχρεώσεις είναι τέτοιες που αυτό δεν είναι εφικτό.

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό προσοχή στην αντιδραστικότητα σας, αν θέλετε ριζικές αλλαγές μέσα στη σχέση σας θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο και την Αφροδίτη πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες, προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί, αν επιμείνετε πεισματικά σε καχύποπτες θεωρίες τότε δε θα λυθούν οι κάμποι, αντιθέτως θα μεγαλώσει το συναισθηματικό κενό. Αξιοποιήστε τα αισιόδοξα ανοίγματα που θα προκύψουν, η διαλλακτικότητα θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη, είσαι κεφάτος, χαμογελαστός, αισιόδοξος και πανέτοιμος για να περάσεις μία μέρα που θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου και θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τον έντονο συναισθηματισμό σου. Η δημιουργική και καλλιτεχνική σου πλευρά εξεγείρεται και είναι πιθανό να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία παράσταση σε θέατρο ή κινηματογράφο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου, να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό να βγει σε απολυτότητα στους γύρω σου αλλά και κτητικότητα και να δημιουργηθούν εντάσεις. Μην αφήνεις τις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει καλά και να βγάλει την παιδικότητα που κρύβει μέσα του.

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα παρατηρηθούν αισιόδοξες συναισθηματικές αλλαγές στις διαθέσεις σας, τώρα ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να δοκιμάσετε, θα αναζητήσετε τη νέα αρχή. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή στάσης και κατεύθυνσης, η γνωριμία σας με ένα καινούργιο εντυπωσιακό πρόσωπο θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με ορμή, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο να μπείτε σε νέες περιπέτειες, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα λάβετε από το ταίρι σας πρόταση άμεση και αποφασιστική.

Αιγόκερως

Η οικογένεια παίζει πρωτεύοντα ρόλο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η διάθεσή σου είναι να μείνεις σπίτι και να περάσεις αυτήν την γιορτινή μέρα με τους οικείους σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το σπίτι σου γίνεται ένα ζεστό καταφύγιο για τους δικούς σου ανθρώπους και εσύ ένας άψογος οικοδεσπότης/ οικοδέσποινα που προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και να γίνεις οξύθυμος, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι παραμερίζεις τα θέλω και τις ανάγκες σου, με αποτέλεσμα να εξεγείρεσαι. Προσπάθησε να μην χαλάσεις την ψυχολογία σου αλλά και το κλίμα των ημερών.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα την προκαλέσετε την τύχη σας και θα σας βγει σε καλό. Ιδιαιτέρως επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, στόχο θα βάλετε τη νέα γνωριμία και θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού ατόμου. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, ανοίγεται προοπτική νέας αρχής, η πορεία των εξελίξεων θα βρίσκεται στα χέρια σας. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, εκδηλωτική στάση θα κρατήσετε στο ταίρι σας, εσείς που έχετε σταθερό δεσμό θα βρείτε τρόπο να ανανεώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας. Η επιθυμία σας να τονώσετε τα αισθήματα και τη μεταξύ σας έλξη θα σας οδηγήσει σε απελευθερωμένες και ταυτοχρόνως θερμές ενέργειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις πάρτι για πάρτι που να μην πας. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά και το στενό σου περιβάλλον – αδέρφια, ξαδέρφια, φίλοι κολλητοί, γείτονες – επιδιώκει να βρεθεί μαζί σου και να περάσετε μερικές ώρες ανταλλάσσοντας ευχές και συζητώντας αυτές τις γιορτινές μέρες. Δεν είναι απίθανο να προκύψει ένα κοντινό ταξιδάκι που θα σε ξεκουράσει και θα σε βγάλει από την ένταση και την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν συμβεί παλαιότερα και σε έχουν στενοχωρήσει, με αποτέλεσμα να χάνεις το κέφι σου και να βγάζεις νευρικότητα. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαρείς το γιορτινό κλίμα και το παρόν με όλο σου το είναι.

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα υπάρξουν νέα ανοίγματα που θα σας βγάλουν από τις αρνητικές σκέψεις ή τις φοβίες που ανά διαστήματα σας δημιουργούν εσωτερικούς φραγμούς. Η στάση σας θα είναι ανέμελη και απελευθερωμένη, με την εμφάνιση και το στυλ σας θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, προσεγγίσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Για εσάς που στόχος σας είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου ατόμου θα το καταφέρετε και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας , εσείς οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε καινούργιο ενδιαφέρον, εκδηλωθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Ιχθύς

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Κριό είναι αλήθεια ότι βγαίνουν ξαφνικά ανασφάλειες και νιώθεις ότι χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τους φόβους σου να κυριαρχήσουν και κάνε το καλύτερο που μπορεί για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ένα πλούσιο γεύμα που μπορείς να διοργανώσεις σπίτι σου θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα της ημέρα και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό σκέφτεσαι. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε κάνει νευρικό και οξύθυμο γιατί μπορεί να θέλεις από την μία να έχεις ένα ήσυχο γεύμα με λίγους δικούς σου, από την άλλοι οι φίλοι έχουν άλλα σχέδια και σε καλούν να βγεις έξω μαζί τους. Κάνε αυτό που ευχαριστεί εσένα και μην χαλάς την διάθεσή σου.

Φίλοι μου Ιχθείς, ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμός σας, τώρα δεν θα αφήσετε να σας καταβάλουν αρνητικές εικασίες, φεύγουν τυχόν συναισθήματα ηττοπάθειας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα καταπιεστικά δεδομένα της σχέσης σας, στο ταίρι σας θα κρατήστε ξεκάθαρη στάση. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα τολμηρό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια με στόχο να απαλλαγείτε από τις μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή με αφορμή μια καινούργια γνωριμία που θα υπάρξει. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, σας φανερώνω πως η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία και θα έχει διάρκεια στο χρόνο, προμηνύεται αρχή δεσμού.

Διαβάστε επίσης