Τρίτη, 11 Μαΐου

Τατουάζ: Ανατρεπτικές και ραγδαίες εξελίξεις – Έρωτας, ξεκαθαρίσματα και χωρισμοί στα νέα επεισόδια

Ραγδαίες εξελίξεις στο Τατουάζ.

Tο «Τατουάζ» συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται. Έτσι από τον Ιανουάριο η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις ανακατεύοντας για ακόμα μία φορά την τράπουλα στις ζωές των ηρώων.

Ο έρωτας και η έλξη που νιώθει ο Τόνυ για την Τατιάνα κάθε μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο. Από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλο ένα περίεργο συναίσθημα τους κατέκλυσε και ο γάμος του με την Άννα, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ικανός να τους κρατήσει μακριά.

Σύμφωνα με το Mytv, οι δυο τους επιδιώκουν να βρίσκονται πιο συχνά και ο Τόνυ με τον αυθόρμητο χαρακτήρα του δεν θα διστάσει να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι μια σχέση που θα μας απασχολήσει έντονα το δεύτερο μισό της σεζόν και θα έχει, μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των οικείων τους όταν -και αν- αυτή αποκαλυφθεί.

Παράλληλα, όμως, και ο Αλέξανδρος μοιάζει να μην μπορεί να καταπιέζει άλλο τα αισθήματα του για την Άννα. Το ότι η οικογένεια του γνωρίζει πια όλη την αλήθεια είναι η κινητήριος δύναμη του για να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπά. Ο πατέρας του τον ωθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη ζωή του, ενώ τον βοηθά να ξεδιαλύνει την υπόθεση εκβιασμού του.

Ήδη ξεκίνησε την προσπάθεια να προσεγγίσει πάλι την Άννα, η οποία παρά τις αμφιβολίες- που έχει για εκείνον και την οργή που νιώθει για όσο έχει μάθει, βάζει πάνω από όλα την αγάπη που αισθάνεται για τον νεαρό. Έτσι, οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά προσπαθώντας να γεφυρώσουν την απόσταση που κράτησαν όλο αυτό το διάστημα και αφήνοντας μακριά όσα τους χώρισαν.

Την ίδια στιγμή, η Τατιάνα έχει βάλει σκοπό ζωής να φτάσει στα ίχνη του ψυχοπαθή δολοφόνου και να ξεκαθαρίσει αυτή την υπόθεση μια και καλή. Πλέον μεθοδικά και με τη βοήθεια του Σάκη και των ανθρώπων της μελετά όσα στοιχεία έχει στα χέρια της.

Ξεκαθάρισμα όμως θέλει να κάνει και ο Θεοχάρης καθώς όσο οι μέρες περνούν, και η Αμαλία συνέρχεται και έχει μνήμες από το παρελθόν, τόσο περιπλέκονται τα πράγματα για εκείνον και τη Βέρα. Η τελευταία μάλιστα σκέφτεται έντονα να «γκρεμίσει» όσα έχτισαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια που η Αμαλία ήταν στο Ίδρυμα, εγκαταλείποντας το Λονδίνο και επιστρέφοντας για πάντα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης