Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Σοκάρει η κατάθεση του οδηγού που συγκρούστηκε με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Τον “έκλεισε”! Ποιος από τους δύο φταίει; (Βίντεο)

Σοκαρισμένος δηλώνει ο οδηγός του λεωφορείου πάνω στο οποίο προσέκρουσε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τα ξημερώματα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να δίνει «μάχη» στην εντατική μετά από οκτάωρο χειρουργείο.

Το τροχαίο έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της οδού Ζέφυρου, στη Βούλα και, αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες, στο δρόμο υπάρχουν τα συντρίμμια της μηχανής του 44χρονου παρουσιαστή.

Η μηχανή του έγινε χίλια κομμάτια, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήγε να προσπεράσει λεωφορείο και έχασε τον έλεγχο!

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», δήλωσε, στο protothema.gr και την Μαρία Κατσή, ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Αλήθειες Με Τη Ζήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η τροχαία, ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται πως έκανε ένα τραγικό λάθος. Συγκεκριμένα, φέρεται να προσπάθησε να μπει στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ο Κωνσταντίνος, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, έκανε έναν ελιγμό, αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

Διαβάστε επίσης