Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απόφαση σοκ από τους γιατρούς!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε την περίοδο των Χριστουγέννων η είδηση για το ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ο παρουσιαστής βύθισε στην θλίψη την οικογένεια αλλά και όλα τα αγαπημένα του άτομα, αφού οι γιατροί έδιναν λίγες ελπίδες για ανάρρωση.

O Κωνσταντίνος δίνει κυριολεκτικά μάχη μέρα με την μέρα για να κρατηθεί στην ζωή και τα δικά του άτομα προσεύχονται για ένα θαύμα. Το ατύχημα του, κόστισε στο στενό του περιβάλλον αλλά και στην ελληνική σόουμπιζ όσο λίγα, αφού αν μη τι άλλο επρόκειτο για έναν νέο άνθρωπο.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες εξελίξεις ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα όσον αφορά την πορεία της υγείας του.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Τρίτης στο Happy Day ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο παρουσιαστής υπεβλήθη χθες σε κάποιου είδους ξύπνημα (Δείτε εδώ τι σημαίνει η ημερομηνία) και έδειξε τα πρώτα θετικά σημάδια αντίδρασης, κουνώντας τα χέρια του! Η εξέλιξη είναι τελευταία στιγμής και πραγματικά σχεδόν κανείς δεν περίμενε τέτοια αντίδραση!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και όλα έδειξαν βελτίωση ενώ οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι! Οι τελευταίε εξελίξεις όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρουν πως οι γιατροί πήραν μια μεγάλη απόφαση για τον παρουσιαστή

Οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν πλέον συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ νοσοκομειακή πηγή, ανέφερε στην Espresso: «Οι δυο αξονικές στις οποίες υποβλήθηκε ο ασθενής, έδειξαν ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι του πάει λίγο καλύτερα. Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, γιατί θα παραμείνει σε καταστολή περίπου ακόμη ενάμιση μήνα. Την Κυριακή άρχισε η μείωση της διαδικασίας των φαρμάκων που χορηγούνται για την καταστολή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο».

‘Οπως αναφέρουν λοιπόν δημοσιεύματα της Espresso όλα θα κριθούν όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα ξυπνήσει από το κώμα καθώς οι γιατροί τότε θα μπορέσουν να εκτιμήσουν ξεκάθαρα την κατάστασή του.

Διαβάστε επίσης