Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτουν πότε έγιναν ζευγάρι

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος γνωρίστηκαν κάτω υπό ειδικές συνθήκες στο Survivor, ενώ για τη σχέση τους ακούστηκαν πολλά.

Πώς προέκυψε ο έρωτάς τους και πότε ξεκίνησε η σχέση τους; Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας λύνουν όλες τις απορίες, με συνέντευξη που δίνουν στο Down Town.

Περίπου πόσο καιρό είστε μαζί;

Ε: Περίπου τρεις μήνες. Τον Οκτώβρη δώσαμε το πρώτο μας φιλί.

Πάντως οι φήμες ότι είστε ζευγάρι είχαν ξεκινήσει από το παιχνίδι ακόμη και έγιναν πιο έντονες μόλις βγήκατε από αυτό.

Ε: Ναι, αλλά τότε δεν μπορούσαμε να βγούμε να ανακοινώσουμε κάτι, γιατί απλώς δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Έβγαζαν τις φήμες ότι είμαστε ζευγάρι γιατί μας έβλεπαν παντού μαζί.

Κ: Κάναμε μέχρι και διακοπές μαζί για πέντε μέρες στη Ρόδο. Ήμασταν φίλοι και σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά. Όταν όμως γίναμε ζευγάρι πια, δεν φοβηθήκαμε να το ανακοινώσουμε, απλώς το καθυστερήσαμε μέχρι να σιγουρευτούμε για τη σχέση. Γιατί ήταν πλέον χαζό να κρυβόμαστε και λέμε σε όλους όσοι μας ρωτούσαν συνέχεια: «Όχι, παραμένουμε ακόμη φίλοι». Κάπως έτσι, αποφασίσαμε να βγούμε να το πούμε.

Αν εσείς οι δύο γνωριζόσασταν σε ένα μπαρ και όχι στο Survivor, θα υπήρχε φλερτ μεταξύ σας;

Ε: Ο Κωνσταντίνος είναι ένας πολύ ωραίος άνδρας αλλά αν ήταν όπως ήταν πριν μπει στο παιχνίδι, δεν θα τον παρατηρούσα. Τώρα που έγινε λίγο νορμάλ άνθρωπος, ναι, θα τον κοιτούσα. Ήταν πολύ φουσκωτός.

Πότε άρχισε να βλέπει ο ένας τον άλλον διαφορετικά;

Ε: Τον είδα κάπως διαφορετικά μετά την ένωση, όπου βάλαμε ρούχα και φτιαχτήκαμε κάπως.

Κ: Κι εγώ στο πάρτι για την ένωση τον είδα διαφορετικά, που έβαλε το φόρεμα, βάφτηκε και έφτιαξε το μαλλί. Εκεί την είδα πράγματι πολύ διαφορετικά. Είπα από μέσα μου: «Ουάου, ωραία γυναίκα».

Διαβάστε επίσης