Δευτέρα, 17 Μαΐου

Survivor 2: Σeξι και φέτες – Οι 5 Μαχήτριες που θα μοιράσουν εγκεφαλικά (Photos)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του Survivor 2 στις 21 Ιανουαρίου και το κάστινγκ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», την Παρασκευή θα υπογράψουν οι παίκτες και θα δοθούν στη δημοσιότητα οι λίστες με τους συμμετέχοντες στις δύο ομάδες, «Μαχητές» και «Διασήμους». Εν συνεχεία, Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες που επιλέγησαν θα περάσουν από τεστ κοπώσεως, ψυχολόγο και θα αρχίζουν να ετοιμάζουν βαλίτσα για Αγιο Δομίνικο.

Μετά τα ονόματα των ανδρών που πιθανότατα θα συμμετέχουν στην ομάδα των Μαχητών, σήμερα αποκαλύφθηκαν και κάποια ονόματα… Μαχητριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή δύο Κύπριων, της Ντάρια Εροχίνα, εστεμμένης σε κυπριακά καλλιστεία και της χορεύτριας Μελίνας Μεταξά. Επίσης, στο Survivor θα βρεθεί και η Φελίτσια Λαπάτη, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα της Μαρίας Σαμαρινού.

Οσον αφορά στην ομάδα των Διασήμων, εκτός από την Ολγα Φαρμάκη, θα βρεθεί και η Κατερίνα Χαλικιά.

Ντάρια Εροχίνα

23 ετών, Ρωσίδα, ήρθε στην Κύπρο στα 8 της χρόνια και διαμένει στο νησί μέχρι σήμερα. Πριν δύο χρόνια στέφθηκε Β’ αναπληρωματική Σταρ Κύπρος ενώ σπουδάζει φοιτήτρια διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Μελίνα Μεταξά

Κύπρια νεαρή γυμνάστρια πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην Κύπρο, η Μελίνα Μεταξά αναμένεται να μπει δυναμικά στους στίβους μάχης του Survivor. Η ίδια εργάζεται ως Personal Trainer, και αγαπά πολλά πολλά παλλά αθλήματα και πολεμικές τέχνες.

Μαρία Σαμαρινού, σκιέρ

Από τα χιόνια στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου αναμένεται να βρεθεί η Μαρία Σαμαρινού, αθλήτρια αλπικών αθλημάτων, με καταγωγή από την Εδεσσα και σημαντικές επιδόσεις στο ενεργητικό της.

Ελευθερία Παλαιολόγου, πυγμάχος

Η Ελευθερία Παλαιολόγου ξεκίνησε από πυγμάχος, έγινε δημοσιογράφος και ξανά… πυγμάχος!

Το 2001, από ένα τυχαίο γεγονός, ξεκίνησε να ασχολείται με τη δημοσιογραφία, μέχρι να την εγκαταλείψει λίγα χρόνια αργότερα για να επιστρέψει ξανά στην πυγμαχία.

Σήμερα η Ελευθερία Παλαιoλόγου προπονεί παιδιά και μεγάλους που αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα, ενώ συμμετέχει σε αγώνες που κόβουν την ανάσα.

Κατερίνα Χαλικιά, γυμνάστρια

Στο Survivor, στην ομάδα των Διασήμων βέβαια, θα βρεθεί όμως και η Κατερίνα Χαλικιά, γυμνάστρια, πρώην σύζυγος του Κώστα Παταβούκα.

Διαβάστε επίσης