Σάββατο, 19 Ιουνίου

Ιωάννα Τούνη: Αυτός δημοσίευσε τις γυμνές φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks»!

Που να ήξερε η Ιωάννα Τούνη τι την περίμενε μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο My Style Rocks…

Η νεαρή κοπέλα μπήκε στο στόχαστρο ενός άντρα,  που προφανώς ήθελε να την βλάψει και να κάνει κακό στην εικόνα της, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της που την δείχνει να είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα πολυτελούς αυτοκινήτου.

Το θέμα είναι όμως… ποιος τις δημοσίευσε.

Η Ιωάννα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, ήδη έχει κινηθεί νομικά για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και να υποστεί τις συνέπειες.

Στο Instagram δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός ψεύτικος με το όνομα «Tounara». Ο συγκεκριμένος λογαριασμό στο Instagram Story, δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες στην πορεία διαγράφτηκαν μαζί με τον λογαριασμό.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr υποψιάζεται ποιος μπορεί να είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο υλικό και μάλιστα, στον δικηγόρο της και στις αρχές, έχει αποκαλύψει το όνομα του άντρα.

Φυσικά,  δεν μπορούμε ακόμη να σας το αποκαλύψουμε, ούτε να δημοσιοποιήσουμε παραπάνω πληροφορίες γιατί η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη! Το σίγουρο είναι, πως δεν ψάχνουν στα «τυφλά». Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο, απλώς, σε πρώτη φάση θέλουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ, «Tounarα» που έκανε και την δημοσιοποίηση του εν λόγω ακατάλληλου υλικού.

Διαβάστε επίσης