Τρίτη, 22 Ιουνίου

Ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 13/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, θέλεις να είσαι χαλαρός και να αφήσεις στην άκρη τα τετριμμένα. Θέματα σεμιναρίων και ημερίδων είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν, καθώς δίνεις μεγάλη σημασία στην διεύρυνση των γνώσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτο και έντονα συναισθηματικό. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου σε τέτοιο σημείο, που να παρεξηγείς πράγματα που ακούς και να απογοητεύεσαι. Δείξε προσοχή σε περίπτωση που θα πρέπει να ασχοληθείς με νομικά θέματα γιατί η καλοπροαίρετη διάθεσή σου μπορεί να μην σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα και να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Φίλοι μου Κριοί, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις εσωτερικές σας εντάσεις και στα σκαμπανεβάσματα που θα έχουν οι διαθέσεις σας. Ενδεχομένως να είναι κάπως αντισυμβατικές οι επιθυμίες σας, ίσως να πάτε ενάντια στο συνηθισμένο και στο προβλέψιμο. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο η συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πάρει σοβαρή όψη, ωστόσο εσείς μάλλον δε θα έχετε τη διάθεση να μιλήσετε για δεσμεύσεις. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε ένταση, προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις. Εσείς οι ελεύθεροι με δυναμικό τρόπο θα φλερτάρετε, δε αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να εστιάσει σε πρόσωπο με εκκεντρικό στυλ.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ο εκνευρισμός σου είναι έντονος από την αρχή της ημέρας, κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, ούτε όμως να εξηγήσεις. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές που μπορεί να σε απασχολούν και να έχουν σχέση με τράπεζες, δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς. Μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τις κατάλληλες λύσεις για να δρομολογήσεις τα οικονομικά θέματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δημιουργεί έντονη συναισθηματικότητα αλλά είναι εύκολο για εσένα να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα σε ζημιώσεις, καθώς είναι πιθανό να μην βλέπεις αντικειμενικά την κατάσταση. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από το έντονο συναίσθημα και να εξετάσεις όλες τις πιθανότητες με την λογική σου σε εγρήγορση.

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά, εσείς που τσακωθήκατε με το ταίρι σας και είστε σε απόσταση θα αλλάξετε γνώμη και στάση, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις. Εσάς τους ελεύθερους που είστε χωρίς σχέση και προσμένετε ευκαιρία νέας γνωριμίας σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σας κάνουν τολμηρούς και απρόβλεπτους. Ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, ένα συμβάν θα δώσει άνοιγμα καινούργιας κατεύθυνσης στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις.

Δίδυμος
Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη η προσοχή σου προσανατολίζεται τόσο στις σχέσεις με το περιβάλλον, όσο και στις συνεργασίες σου, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να είσαι αποδεκτός από τους γύρω σου, φοβούμενος την απόρριψη και την μοναχικότητα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στην διαδικασία να αποδεχτείς καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν, αρκεί να μην διαταραχθούν οι παρούσες ισορροπίες και υπάρξει πιθανότητα να δημιουργηθούν προβλήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς κάνει την συναισθηματικότητά σου να ξεχειλίζει και είναι πιθανό να υπάρξουν συμπεριφορές που να σε πληγώσουν, καθώς τείνεις να περιμένεις από τους άλλους πράγματα που δεν είναι εφικτά. Προσοχή σε νέες συνεργασίες, αφού δείχνεις να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει.

Φίλοι μου Δίδυμοι, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να μην είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε. Αν οι πράξεις σας είναι σπασμωδικές το ταίρι σας θα το μπερδέψετε, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις παρεξηγήσεις και στις λάθος ερμηνείες. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τη σκέψη σας, σε εσάς τους αρνητικούς ή προβληματισμένους θα δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε την οπτική σας γωνία και να σταθεροποιήσετε τις απόψεις σας. Οι συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα γι αυτό αποφύγετε τις αγχωμένες ή εγωκεντρικές ενέργειες. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και βρείτε συνεννόηση.

Καρκίνος
Η έντονη καθημερινότητα, το φορτωμένο πρόγραμμα και οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο σε απασχολούν, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και εσένα να προσπαθείς να ανταποκριθείς με άψογο τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Έχεις έντονη νευρικότητα και γκρινιάζεις για ότι έχεις επωμιστεί. Είναι πιθανό να γίνεις έντονα επικριτικός με τους γύρω σου, καθώς η τελειομανία σου σε κάνει να παρατηρείς και την παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι κουραστικό για τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να βγάλει τον έντονο συναισθηματισμό σου στην επιφάνεια αλλά και την τάση να μην βλέπεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις και αυτό μπορεί να σου κοστίσει, καθώς περιμένεις συμπεριφορές που δεν πρέπει και μπορεί να πληγωθείς από συναδέλφους.

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, προσοχή σε αυταπάτες και παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε ισορροπημένη στάση, διατηρήστε υπό τον έλεγχος σας τάσεις κυκλοθυμίας, φυγής ή αντιδραστικότητας. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα βάλει τη σκέψη σας σε έναν λογικό ειρμό, σας φέρνει τυχερά ανοίγματα για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση η πρόταση που θα σας κάνει το ταίρι σας θα ενθαρρύνει τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι μεταξύ σας συζητήσεις θα είναι βάσιμες και ουσιαστικές, ίσως να παρθούν ριζικές αποφάσεις.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βέβαιο ότι η χαρά, το κέφι και η αισιοδοξία σε κατακλύζουν. Νιώθεις πολύ ενεργητικός και θέλεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής, αφού συνειδητοποιείς ότι είναι μοναδική. Εκφράζεις έντονα τα συναισθήματά σου και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να αποσπάς την προσοχή όλων όσων συναναστρέφεσαι. Η δημιουργικότητά σου είναι έντονη και δεν χάνεις ευκαιρία να παρευρεθείς σε παραστάσεις θεάτρου ή κινηματογράφου που σου αρέσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χαλάει για λίγο την διάθεσή σου, καθώς γίνεσαι εξαιρετικά συναισθηματικός και μπορεί να πληγωθείς πολύ σε περίπτωση που κάποιοι δεν δείξουν ενδιαφέρον για εσένα. Προσπάθησε να μετριάσεις την τάση να θέλεις να τραβάς την προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιοι που δεν θα σε ικανοποιήσουν και θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα.

Φίλοι μου Λέοντες, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις που θα σας φέρουν συναισθηματική αναστάτωση. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ξεφύγετε από το πιεστικό ή το προκαθορισμένο, οι πράξεις σας ίσως να είναι κάπως αντιδραστικές. Ενδεχομένως να μην υπάρξει ισορροπία στη συμπεριφορά σας, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δε θα λείψουν οι αμφισβητήσεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντηση και συνομιλία που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, ουσιαστικά θα υπάρξει το άνοιγμα να περάσετε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε σταθερά τα αισθήματα σας, διατηρήστε θετική τη σκέψη σας, καταφθάνουν αισιόδοξες αλλαγές.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου σε απασχολούν έντονα. Έχεις έντονη εσωστρέφεια και θέλεις να περάσεις την ημέρα μακριά από την πολυκοσμία, μόνο με πρόσωπα της οικογενείας σου και δικούς σου ανθρώπους. Κάνεις έναν απολογισμό των τελευταίων γεγονότων τις ζωής σου και του τρόπου με τον οποίο αντέδρασες. Είναι πιθανό η κυκλοθυμία σου να είναι έντονη, με αποτέλεσμα να αλλάζεις διάθεση και να εκτονώνεσαι στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανεβάζει την συναισθηματικότητα στα ύψη, η ευσυγκινησία σου είναι έκδηλη και είναι πιθανό να απογοητευτείς από συμπεριφορές οικείων σου ή και συνεργατών σου και αυτό να σε απογοητεύσει πολύ. Προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και να μην περιμένεις από τους άλλους πράγματα άνω των δυνατοτήτων τους.

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις, το νου σας να μην διαστρεβλώσετε λόγια και γεγονότα. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο τα συμβάντα θα ανοίξουν επικοινωνιακή δίοδο, εσείς οι μπερδεμένοι που διατηρείτε αμφιβολίες θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε εξηγήσεις. Συνομιλίες και συναντήσεις θα δώσουν φως στα μελανά σημεία, θα σας βγάλουν από τυχόν αυταπάτες. Καταφθάνουν ουσιαστικές εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, έρχονται αλλαγές και ευκαιρίες που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να χαλαρώσετε και να εμπιστευτείτε, εστιάστε στις καταστάσεις που σας χαροποιούν, αφήστε στην άκρη τις σκοτεινές υποψίες.

Ζυγός
Επικοινωνείς και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί πάρα πολύ, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και χρησιμοποιείς κάθε μέσο για να μάθεις νέα από στενούς συγγενείς και φίλους και γιατί όχι προσπαθήσεις να τους συναντήσεις και να συζητήσεις για ότι τους απασχολεί. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πολλές και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να παρευρεθείς σε όσες περισσότερες μπορείς, θέλοντας να επικοινωνήσεις με όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει υπερευαισθησία, μπορεί να γίνεις περισσότερο εύθικτος από ότι συνήθως και όλη αυτή η διάθεση να μην σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Προσοχή χρειάζεται σε περίπτωση εμπορικών συμφωνιών ή νέων συμφωνιών σε σχέση με την επικοινωνία, αφού είναι πιθανό να εξιδανικεύεις την κατάσταση.

Φίλοι μου Ζυγοί, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ορθολογικά, με το ταίρι σας θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα, βάζετε σε τάξη επιθυμίες, αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Για εσάς που βρίσκεστε από καιρό σε αναμονή είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να περάσετε σε προσεγγίσεις, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις εκδοχές σας, ίσως να είστε επιρρεπείς στα απαισιόδοξα συμπεράσματα. Κινηθείτε με αισιοδοξία και ανανεωμένη διάθεση, μην υποκύψετε σε καχύποπτες αρνητικές σκέψεις Εσείς οι αναποφάσιστοι ή συναισθηματικά διχασμένοι, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να μην καταφέρετε να κατασταλάξετε, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, αποφύγετε τις βιαστικές απαντήσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις σε διαδικασία να πληρώσεις λογαριασμούς και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Η οικονομική σου κατάσταση σε προβληματίζει και σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Όλο αυτό σε επηρεάζει και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και είναι πιθανό να βγάλεις έντονες ανασφάλειες λόγω των οικονομικών σου θεμάτων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει εξαιρετικά ευάλωτο και συναισθηματικό, κάτι που βγαίνει κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις. Καλό όμως θα ήταν να είσαι προσεκτικός και σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς καταστάσεις και πρόσωπα και μπορεί να συμφωνήσεις σε πράγματα που τελικά δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δες ρεαλιστικά τις λύσεις που σου δίνονται και μην αποφασίζεις με το συναίσθημα αλλά με την λογική.

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, στηριχτείτε στη λογική σας σκέψη, ο ορθολογισμός σας θα σας οδηγήσει στα σωστά βήματα. Στις επαφές σας θα υπάρξει ειλικρίνεια, με το ταίρι σας θα μιλήσετε σε σοβαρό πλέον πλαίσιο, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν και από τις δυο πλευρές θα είναι πολύ καλά σκεπτόμενες και όχι επιπόλαιες. Άμεση και δυναμική θα είναι η στάση σας, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις εξτρεμιστικές ενέργειες και επιλογές, θα θελήσετε να ξεφύγετε από τα προβλέψιμα και τα συνηθισμένα. Εσείς η πιεσμένοι ή απογοητευμένοι θα αναζητήσετε τρόπο να ξεγλιστρήσετε από συνθήκες που σας στρεσάρουν, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις υπερβολές.

Τοξότης
Η δυναμικότητα και η συναισθηματικότητά σου είναι έντονη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ασχολείσαι με τις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Είναι έντονη η επιθυμία σου να δώσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και σε συνεργάτες να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και έχεις ανάγκη από αυτούς, ώστε να σε ικανοποιήσουν. Η ενεργητικότητά σου είναι εμφανής αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις απότομος και επιθετικός διεκδικώντας αυτά που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονη συναισθηματικότητα και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με πρόσωπα και καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να εξιδανικεύεις τα πράγματα και στο τέλος να απογοητευτείς από συμπεριφορές. Η λογική θα παίξει σημαντικό ρόλο , αφού πρέπει να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλάζουν όψη οι επιθυμίες σας, το νου σας να μην αφήσετε την αντιδραστικότητα σας να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις ή πράξεις. Σήμερα εσείς οι συναισθηματικά κουρασμένοι ή δυσαρεστημένοι θα πατήσετε πόδι στα αρνητικά δεδομένα της σχέσης σας, ωστόσο δεν θα πρέπει να φανείτε ανικανοποίητοι. Όλα θα εξαρτηθούν από τον χειρισμό σας, αν η στάση σας γίνει απαιτητική τότε τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο προσωπική επαφή και συνομιλία θα έχετε με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας, προμηνύεται συνάντηση θετικής εξέλιξης, προσπαθήστε να κρατήσετε ξεκάθαρη στάση.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις σε εσωστρέφεια. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναπολείς καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Είναι δύσκολο για εσένα να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που έχεις και καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν λάθη και να βρεθείς εκτεθειμένος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αυξάνει την συναισθηματικότητα και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις με στενά σου συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα που να σε στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να βλέπεις από απόσταση καταστάσεις και πρόσωπα, κάτι που σου επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός, διαφορετικά η τάση εξιδανίκευσης που έχεις θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Βάλε μπροστά την λογική και όχι το έντονο συναίσθημα για να μην πληγωθείς.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάπως κλονισμένος και ανήσυχος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στις καθιερωμένες και κατεστημένες συνθήκες της σχέσης σας. Προσοχή στις εξάρσεις σας, αν κινηθείτε αλλοπρόσαλλα θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σας. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις τότε φανείτε ξεκάθαροι και καλοπροαίρετοι. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο θα γίνουν ειλικρινείς συζητήσεις προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε αν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας στηρίζονται στην ειλικρίνεια και στην αληθινή αγάπη. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις ανασφάλειες και στις καχύποπτες σκέψεις.

Υδροχόος
Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και αυτό είναι εμφανές, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη και εσένα να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φίλους, με μόνο σκοπό να τους συναντήσεις και να συζητήσεις μαζί τους στόχους και όνειρα που έχεις για το μέλλον. Η κοινωνική σου δραστηριότητα είναι έντονη και αυτό αντικατοπτρίζεται με το να συμμετέχεις ενεργά σε ομάδες και συλλόγους, προσφέροντας με τον επαναστατικό σου τρόπο τα μέγιστα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου βγάζει έντονη συναισθηματικότητα, αλλά και ανασφάλεια ως προς την προσωπική σου αξία, κάτι που βγαίνει στις φιλικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν να μην έχεις ονειρικές απαιτήσεις από τους γύρω σου, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από την συμπεριφορά τους.

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο λογική θα είναι η σκέψη σας, η στάση σας θα είναι ώριμη και μετρημένη, ισορροπημένο κλίμα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό εσείς οι τσακωμένοι καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε και να τα βρείτε με το ταίρι σας. Αν θέλετε να ισορροπήσετε τότε καλό θα είναι να φανείτε δεκτικοί, λύστε τις παρεξηγήσεις αποφεύγοντας να ρίξετε λάδι στην φωτιά. Σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε βάση στα θετικά στοιχεία, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα είναι λάθος αν επικεντρωθείτε στις απαισιόδοξες θεωρίες και εκδοχές. Τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο ουσιαστικής επικοινωνίας.

Ιχθύς
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει με άγχος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των ανωτέρων σου. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να προσπαθείς να έχεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου και αυτό θα ενοχλήσει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου βγάζει την έντονη συναισθηματικότητα σου στην επιφάνεια αλλά και την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Καλό θα ήταν επίσης να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των δυνατοτήτων σου, γιατί μπορεί να αναλάβεις υποχρεώσεις που στο τέλος δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Φίλοι μου Ιχθείς, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να τα βρείτε με το εαυτό σας, ξεκαθαρίστε τι θέλετε, αν μπερδέψετε ή απογοητεύσετε το ταίρι σας θα εισπράξετε αρνητισμό. Θα υπάρξουν δυσκολίες που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, το νου σας να μην μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις αρκεί να κινηθείτε συνετά, μιλήστε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή μισόλογα.

Διαβάστε επίσης