Πέμπτη, 6 Μαΐου

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου! Η “επίθεση” στην Σκορδά και η άρνηση…

Μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου στα παρασκήνια της παράστασης “Πετάει Πετάει”, ο Μάνος Παπαγιάννης έχει μπει στο στόχαστρο και δέχεται πυρά από παντού!

Η ηθοποιός τον κατηγόρησε δημόσια ότι την χτύπησε και αυτό προκάλεσε την οργή του κόσμου εναντίον του καθώς κανείς δεν περίμενε παρόμοιο συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Ο Μάνος, ο οποίος μέχρι πρότινος τηρούσε σιγή ιχθύος μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αποκάλυψε την δική του εκδοχή!

Αρχικά η Φαίη Σκορδά του είπε: “Αυτό που πιστεύω είναι πώς ότι και να σου κάνει ο άλλος είναι ότι δεν αντιδράς με βία. Είναι ανεπίτρεπτο…” και αμέσως ο Μάνος αποκρίθηκε: “Συμφωνώ απόλυτα! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία;”

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια του απάντησε λέγοντας: “Σου έκανε μήνυση…” και ο ηθοποιός της είπε: “Γιατί υιοθετείς ότι αυτό που λέει πως την χτύπησα;”

Τέλος, η παρουσιάστρια του είπε πως: “Γιατί σαν γυναίκα, όταν ακούω μια γυναίκα να λέει ότι κάποιος την χτύπησε έχει τα χίλια δίκια. Ότι κι αν έχει γίνει, ότι κι αν έχει κάνει…” και ο Μάνος έδωσε την δική του απάντηση:

“Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα, μου λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης “Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες”. Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στο πάνω όροφο “Ρε Σοφία γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;”. Μου είπε “Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα”. Υπήρξε μια ένταση και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Ήταν εξαιρετικά εριστική. Εγώ ήμουν κάτω, ξυπόλυτος. Ανέβηκα πάνω να ζητήσω τον λόγο. Άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Λάθος μου κι αυτό…” Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε επίσης