Τετάρτη, 12 Μαΐου

Μάνος Παπαγιάννης σε παλιότερη συνέντευξη: “Έχω ρίξει πολλές μπουνιές και κλοτσιές!”

Το θέμα τον τελευταίων ημερών είναι η επίθεση που δέχτηκε η Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη την περασμένη Πέμπτη, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός αν και διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Παυλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You Weekly τον Ιούνιο του 2017, αποκάλυψε πως έχει συμπεριφερθεί βίαια σε συνάνθρωπο του.

Χαρακτηριστικά, μίλησε για το μαγαζί που διατηρεί και τα περιστατικά που συνέβησαν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Οι επιχειρήσεις σου, τα βράδια υποδέχονται κόσμο για να διασκεδάσει. Εκείνη τις δύσκολες ώρες που τις κινήσεις οδηγεί το αλκοόλ, έχει συμβεί κάτι σοβαρό που να σε έχει κάνει έξω φρενών; 

“Μόνο ένα και δύο… κάθε βράδυ είναι μια περιπέτεια. Τα Σαββατοκύριακα δε που είμαι μέχρι το ξημέρωμα εδώ, τα νεύρα μου γίνονται κρόσσια. Όλη τη νύχτα τσακώνομαι!”

Εννοείς τις παρατηρήσεις που κάνεις στο προσωπικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τσακώνεσαι με πελάτες…

“Και βέβαια τσακώνομαι. Ξέρεις πόσες μπουνιές και κλοτσιές έχω ρίξει σε πελάτες που δεν σέβονται; Άνθρωπος είμαι, δεν θέλω πολύ, διαολίζομαι!”

Καλά και το δημόσιο προφίλ σου, δεν το υπολογίζεις;

“Πότε το υπολόγισα; Τα μαγαζιά αυτά έγιναν με αγάπη και μεράκι από εμένα και την Αγγελική. Δεν έγιναν από την Δαλιάνη και τον Παπαγιάννη στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων… Στην αρχή, μάλιστα, δεν ήξερε ο κόσμος ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες. Δεν μπορώ να υποστηρίζω ένα δήθεν προφίλ για να είμαι αγαπητός! Είμαι αυτός που είμαι στο σπίτι μου, με τους φίλους μου και με τους συναδέρφους μου στο θέατρο, ο ίδιος άνθρωπος και δεν θα αλλάξω τώρα στα 40. Είναι αργά πια…”

 

Διαβάστε επίσης