Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου

«Χρυσωρυχείο» η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα αξίζει ήδη!

Όπως ακριβώς συνέβη με την Κέιτ Μίντλετον, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ έγινε στιγμιαία fashion icon τη στιγμή που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Όλα όσα φοράει και κάνει γίνονται αντικείμενο λατρείας και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Brand Finance, που ανακοίνωσε το Forbes, η είσοδος της Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να αυξήσει την οικονομία κατά 667 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Αν λάβει κανείς υπόψη τι έγινε μετά τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η εμμονή του κοινού με την Μέγκαν θα εμβαθύνει με την πάροδο του χρόνου.

Ειδικά όταν γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η Μαρκλ ακολουθεί τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον, της οποίας το fashion-icon status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας. Αλλά η Μέγκαν, με θαυμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό στυλ από ότι η Κέιτ, είναι πιθανό να ξεπεράσει το πανδαιμόνιο που προκαλεί η δούκισσα του Κέμπριτζ.

 

Διαβάστε επίσης