Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου

Η τραγική οικονομική κατάσταση κριτή του Master Chef! Έκλεβε χαρτιά υγείας για να…

Μπορεί στην τηλεόραση να δείχνουν όλοι ότι δεν έχουν προβλήματα, όμως όταν σβήνουν τα φώτα ο καθένας από αυτούς έχει την δική του δύσκολη ιστορία.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο τρίτος κριτής από το MAster Chef, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε στην ζωή του αλλά και πως κατάφερε να φτάσε τόσο ψηλά στην μαγειρική.

«Μετά τον Λουκάκο, γύρω στο 2005, πήγα στο Λονδίνο. Είχα στείλει mail, μιλούσα αγγλικά επιπέδου lower και δανείστηκα λεφτά για το ταξίδι. Στην αρχή με φιλοξενούσε μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει κάτι φίλοι μου για γκομενοδουλειά στις Σπέτσες. Καθημερινά ξυπνούσα 6:30 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βράδυ. Ήταν σκότωμα και δεν μπορούσες να πεις “chef, να πάω για ένα τσιγάρο;”. Εκεί έπαιρνα 780 λίρες», λέει, στο Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας για την εποχή που δούλευε στο εστιατόριο του Gordon Ramsey στη βρετανική πρωτεύουσα.

Τα χρήματα, όμως, δεν ήταν αρκετά και εκείνος δυσκολεύτηκε πολύ για να τα βγάλει πέρα: «έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μια κακόφημη περιοχή και έμενα άφραγκος.

Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonalds, αγόραζα ένα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα! Κάποια στιγμή κλάταρα από την κούραση, κατέρρευσα και πήρα τον Λουκάκο, ο οποίος ήρθε για να μου κάνει ψυχολογική υποστήριξη και να με πείσει να κάτσω. Τελικά, πολύ αργότερα, για προσωπικούς λόγους γύρισα στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης