Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Οικειοθελής αποχώρηση “βόμβα” από το Master Chef! Το μεγάλο φαβορί έφυγε…

Το Master Chef έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Μπορεί πέρυσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε να μην ήταν τόσο ικανοποιητικά, όμως φέτος έχει εκτοξευτεί κερδίζοντας την πρώτη θέση στην Prime Time ζώνη. Μάλιστα την Πέμπτη ξεπέρασε το 40% σε νούμερα ξετρελαίνονται τους υπεύθυνους του καναλιού μόλις το είδαν.

Η φάση όμως της οντισιόν ολοκληρώθηκε και από τους 50 που είχαν πάρει την ποδιά έμειναν οι 30, όπου και από εκεί θα φύγουν οι 10 σήμερα ώστε να κλείσει η ομάδα του Master Chef στους 20 και να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με το youweekly.gr  ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του ριάλιτι θα ζητήσει σήμερα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτή την πίεση και νιώθει ότι έχει φτάσει στα όρια του.

Η απόφαση του ωστόσο θα σοκάρει την κριτική επιτροπή μιας και ήταν από τους τελευταίους που περίμεναν να τα παρατήσει και αυτό θα το δείτε ειδικά από την αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά στο σημερινό επεισόδιο ο οποίο θα μείνει εντελώς άφωνος!

 

Διαβάστε επίσης