Παρασκευή, 30 Ιουλίου

Κατέρρευσε η Βάσια Παναγοπούλου στον αέρα εκπομπής: «Σας ζητώ συγγνώμη αλλά…»

Μετά την απόφασή της να κατεβάσει οριστικά την παράσταση «Πετάει Πετάει» η Βάσια Παναγοπούλου δεν άντεξε και κατέρρευσε συναισθηματικά και μάλιστα on camera.

«Σας ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω» είπε στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» βουρκωμένη ενώ η ίδια παραδέχτηκε πως έχει πιεστεί όλο αυτό το διάστημα που συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

«Αναγκάζομαι να κατεβάσω την παράσταση και να μείνουν χωρίς δουλειά 22 εργαζόμενοι» είχε παραδεχτεί λίγο πριν η Βάσια Παναγοπούλου τονίζοντας πως μέριμνά της είναι να προασπίσει τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και όχι μόνο των πρωταγωνιστών της παράστασης. «Είμαστε όλοι σε μία απίστευτα μεγάλη ένταση. Αυτός είναι ένας παρονομαστής των τελευταίων ημερών και όλοι δεχόμαστε μεγάλη πίεση. Για να αποσυμπιεστεί όλη αυτή η κατάσταση, πρέπει να υπάρξει κάποια θυσία και θα γίνει από τη δική μου μεριά». Η ίδια επεσήμανε πως οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονταν για την εκπομπή Πετάει πετάει θα απορροφηθούν σε άλλες θεατρικές παραγωγές της ίδιας εταιρίας που διευθύνει η Βάσια Παναγοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης