Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Δίαιτα με superfoods: Ένα διαιτολόγιο με μαγικές τροφές που επιταχύνει το αδυνάτισμα!

ο σωστός συνδυασμός (γευμάτων) φέρνει ακόμα πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πόσω μάλλον αν εντατικοποιήσουμε τη γυμναστική μας! Εκεί μπορούμε να χάσουμε ακόμα περισσότερα από 4 κιλά. Επομένως ακολούθησε το μενού και τις συμβουλές που θα βρεις στο τέλος και καλή επιτυχία!

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ TIPS ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙΛΑ!
– Κατανάλωσε 8-10 ποτήρια υγρών καθημερινά!

– Πρόσθεσε στην διατροφή σου το πράσινο τσάι και κατανάλωσε καθημερινά 1-2 ποτήρια. Τα αντιοξειδωτικά και οι κατεχίνες που περιέχει, βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού αλλά και στην καύση του σπλαχνικού λίπους.

– Πρόσθεσε περισσότερα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες, οι οποίες θα μειώσουν την απορρόφηση του λίπους και θα αυξήσουν τον κορεσμό.

– Πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως με ιδιαίτερη σημασία στην ποικιλία!

– Όσον αφορά τα γαλακτοκομικά, τα οποία πολλοί κατηγορούν, έχει φανεί πως καθημερινή κατανάλωση γαλακτοκομικών χαμηλών σε λιπαρών μειώνει την συσσώρευση λιποκυττάρων και επιταχύνει την λιπόλυση.

– Μείωσε το αλάτι (που μόνο κακό σου κάνει) και κάνε τα φαγητά σου πιο νόστιμα με τα μπαχαρικά. Τα μπαχαρικά θα αυξήσουν την παραγωγή θερμότητας , με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι καύσεις. Προσοχή όμως όσοι έχουν ευαισθησία στο στομάχι.

– Για μεγαλύτερη απώλεια λίπους συστήνεται καθημερινή άσκηση τουλάχιστον 30 λεπτών!

Διαβάστε επίσης