Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/1)

Σήμερα μπορεί να συμβούν τα πάντα…

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά ζητήματα και είναι πολύ πιθανό μία συζήτηση να εξελιχθεί σε έντονο καβγά. Θα περάσεις από ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί πρέπει να βρεις το θάρρος και να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Αλλιώς δεν θα λυθεί. Ξέρεις ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις τα πράγματα είναι να συζητήσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτιωση, όμως μην παρασύρεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η υιοθέτηση μιας στρατηγικής άποψης για τη ζωή σου μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική τώρα, ειδικά αν οι σκέψεις για την προώθηση της εκπαίδευσης σου έρχονται σε αντίθεση με πιο άμεσες ανησυχίες. Παρόλο που ίσως έχεις πλήρη επίγνωση των βημάτων που πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις, είναι δελεαστικό να αποσυρθείς σήμερα σε ασφαλέστερο έδαφος. Ωστόσο, αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να ορίσεις μια πορεία προς τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Απλά θυμήσου ότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι γεμάτος εκπληκτικές περιστροφές και στροφές, απαιτώντας περισσότερο από τις ικανότητές σας παρά την ταχύτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να χρειαστείς έναν «πνευματικό πυροσβεστήρα» για να υποτάξεις το ανήσυχο πνεύμα σου σήμερα, ειδικά κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που θα έχεις. Η ζωή σου μπορεί να γίνει προσωρινά χαοτική και να υπάρξουν παράξενες εμπνεύσεις και εκρηκτικές αντιδράσεις από τον αγαπημένο σου. Τακτοποίησε τις εκκρεμείς υποθέσεις σου και λύσε όποιες διαφορές υπάρχουν, για να επανέλθει και πάλι η ηρεμία. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο γρήγορος ρυθμός επικοινωνίας είναι τόσο συναρπαστικός σήμερα που η επιτυχία φαίνεται να είναι εφικτή. Παρόλο που μπορεί να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να αναλάβεις κάποιο ρίσκο στην εργασία σου, τα αποτελέσματα των παρορμητικών ενεργειών σου μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Θα εκπλαγείς μάλιστα από τις πολλές νέες πληροφορίες που θα λάβεις. Κάνε ένα σχέδιο και ακολούθησε το. Θα εξοικονομήσεις ενέργεια και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία εκπληκτικών δυνατοτήτων μπροστά καθώς φαντάζεσαι τι θα ακολουθήσει στη ζωή σου. Ωστόσο, οι περιστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις αμέσως σε ενοχλούν. Ευτυχώς, ο Ερμής σου φέρνει σκέψεις για λαμπρές διαδρομές διαφυγής από μια άβολη κατάσταση. Η λογική σου είναι ισχυρή, αλλά πολλές ιδέες που σέρνονται μέσα από το κεφάλι σου καθιστούν δύσκολη την καταγραφή του σημερινού δυναμικού. Παρόλα αυτά, μπορείς να επεξεργαστείς αυτές τις… ανακαλύψεις στις επόμενες μέρες, επιτρέποντάς σου να μετατρέψεις τα σημερινά προβλήματα σε πλεονεκτήματα του αύριο. Κοίταξε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία πολύ ευχάριστη ημέρα για εσένα η σημερινή. Θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που πιθανώς να φέρουν σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου. Άκου προσεκτικά όσα έχουν να σου πουν, όμως μην μιλάς πολύ και μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να κάνεις βαρυσήμαντες δηλώσεις για ζητήματα στα οποία δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Απέφυγε τις υπερβολές και με τον αγαπημένο σου. Με ηρεμία και αλληλοκατανόηση θα λυθεί ότι σε προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ
Η γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα σε αυτό που έχεις και αυτό που θέλεις δεν είναι εύκολη. Η επιθυμία σου να κάνεις πρόοδο στην δουλειά σου σε πιέζει αρκετά. Υπομονή χρειάζεται και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Δώσε την απαιτούμενη σημασία όμως και σε αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα. Παρόλο που μια γρήγορη επιδιόρθωση ενός ζητήματος μπορεί να μειώσει την άμεση ένταση, δεν θα φτάσει απαραιτήτως στη ρίζα του προβλήματος. Συνετίσου στα οικονομικά σου, μην κάνεις σπατάλες και βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που έχεις την ανάγκη να μιλήσεις και να βγάλεις από μέσα σου αυτό που σε προβληματίζει, ο συσσωρευμένος θυμός σου δεν θα μεταφέρει σωστά το μήνυμά σου. Σκέψου προσεκτικά τι θέλεις να πεις και σε ποιον απευθύνεσαι και μετέφερε τα συναισθήματά σου με τέτοιο τρόπο που θα γίνεις κατανοητή και θα έχεις αποτέλεσμα. Η αυτοσυγκράτηση είναι το κλειδί για την επιτυχία σου σήμερα, σε όλους τους τομείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επιπλοκές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, προκύπτουν λόγω της υπερφόρτωσης του προγράμματός σου. Μπορεί να χάσεις σημαντικά στοιχεία ή ένα πολύ βασικό σημείωμα ή μία συνομιλία επειδή πιέζεσαι να ανταπεξέλθεις σε όσα άφησες ή έπρεπε να γίνουν σήμερα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και ασχολήσου με ένα ζήτημα τη φορά. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και μην παραμελείς τον αγαπημένο σου. Χρειάζεται προσοχή και στα οικονομικά σου. Έχεις ανοιχτές υποχρεώσεις, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλές και πρωτότυπες ιδέες σήμερα, τις οποίες αισθάνεσαι την ανάγκη να μοιραστείς. Δούλεψέ τες καλύτερα και μετά μίλησε με τους συναδέλφους σου για το πώς μπορείτε να τις εφαρμόσετε στο πρότζεκτ που δουλεύετε. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις τις ανησυχίες σου. Θα χάσεις χρόνο και ενέργεια και αποτέλεσμα δεν θα βγει, σίγουρα δεν θα βγει αυτό που θέλεις εσύ. Μίλησε μόλις είσαι πραγματικά έτοιμη για κάτι τέτοιο, όμως να είσαι προσεκτική με τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις, γιατί μόλις πεις όσα θέλεις δεν υπάρχει γυρισμός. Βελτίωση στα οικονομικά σου στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια περιστασιακή συνομιλία με έναν φίλο μπορεί να πάρει μια ξαφνική στροφή όταν κάτι που θα ακούσεις διεγείρει τα συναισθήματα που θεωρούσες ότι ήταν μόνιμα θαμμένα. Η ανάμνηση της μακρινής ξεχασμένης πληροφορίας μπορεί να σε αναγκάσει να αλλάξεις απροσδόκητα τη σκέψη σου. Ωστόσο, μην αντιδράσεις υπερβολικά εάν το ένστικτό σου για γρήγορη δράση προκαλείται από μια ανάμνηση και όχι από αντικειμενικά γεγονότα. Δυστυχώς, ακόμα και οι πιο λαμπρές ιδέες σου θα αποτύχουν αν δεν έχουν ρίζες σε σταθερό έδαφος.

ΙΧΘΕΙΣ
Η προσοχή σου μπορεί να στραφεί σε τόσες κατευθύνσεις σήμερα, επομένως είναι σοφό να ορίσεις τις προτεραιότητες σου πριν απαντήσεις σε οποιαδήποτε νέα πληροφορία. Οι σκέψεις σου εμπνέονται από κάθε συναρπαστική ιστορία που ακούς, όμως προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα. Στις συζητήσεις που θα έχεις με τον αγαπημένο σου, μην αφήσεις τον θυμό σου να σε παρασύρει και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Διατήρησε την συναισθηματικά σου ισορροπία. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση, όμως μην κάνεις σπατάλες.

Διαβάστε επίσης