Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Απίστευτη αποκάλυψη επτά μήνες μετά το τέλος του “Survivor 1”: “Υπήρχε φλερτ μεταξύ μας… βγήκαμε ραντεβού μετά”!

Για ποιους πρώην παίκτες πρόκειται;

Μπορεί να έχει ξεκινήσει ο δεύτερο κύκλος του “Survivor”, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, ωστόσο, οι παίκτες του περσινού παιχνιδιού επιβίωσης δεν έχουν σταματήσει να απασχολούν τα media.
Ένας από αυτούς, είναι και ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος αποκάλυψε στην εκπομπή DOT, πως υπήρξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, φλερτ με τη Σάρα Εσκενάζυ και μετά το τέλος του, οι δυο τους βγήκαν ραντεβού.

“Υπήρχε ένα φλερτ δικό μου με τη Σάρα Εσκενάζυ. Στην αρχή. Από την αρχή στα καστινγκ ήμουν συνέχεια με την Κολιδά. Κάποια στιγμή βλέπω τη Σάρα και λέω τι όμορφη κοπέλα! Είχα πάθει σοκ και λέω αυτή θέλω να μπει. Πήγα στην παραγωγή και είπα “αυτή την έχετε κοιτάξει;” Τελικά ακυρώθηκε μια άλλη κοπέλα που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσε να μπει και μπήκε η Σάρα. Της το είχα πει της Σάρας ότι μου αρέσει, απλά είχαμε πει ότι δεν θα δώσουμε ποτέ δικαίωμα μέσα στο παιχνίδι. Βγήκαμε ραντεβού, πήγα στο μαγαζί της. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Νομίζω ότι είναι κάτι που το έχει καταλάβει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει στη ζωή της τώρα μετά το παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην “Μαχητής”.

Διαβάστε επίσης